Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: My Installer App Isn't Working - Help!

  1. #1
    Default My Installer App Isn't Working - Help!
    Hi, guys. When I click on my Installer app, the app comes up. But, it doesn't download anything. When I add a source, nothing happens. Just to let you know, my wifi does work and I'm on fw 2.2.1. Is there a fix to this?

    .

  2. #2
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Installer has gone by the way side, Cydia is the preferred method now.

  3. #3
    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    Installer has gone by the way side, Cydia is the preferred method now.
    blkcadi, no one seems to answer this question that I've asked many times. I don't understand why. But, my YouTube app isn't working on my iphone 2.2.1. When I start up the app, it closes after 4 secs and I'm back on springboard. This hasn't happened before. How can I fix this?

    .

  4. #4
    Try the easy way....restore your phone, set it up as new...
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME

  5. #5
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    ^+1 yup, that would be my suggestion also. Most likely a sync from a back up has caused issues or corrupted file somewhere.
    Typical problem with a major OS update.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •