Results 1 to 10 of 10

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Modmyi Repo URL

  1. #1
    Default Modmyi Repo URL
    What is the URL for the modmyi repo? I accidentally deleted it from my source file in Cydia and am trying to reinstall it. I have tried apt.modmyrepo.com but I get an error for sub-process bzip2.

    Any ideas?

  2. #2
    My iPhone is a Part of Me iGuy's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    539
    Thanks
    48
    Thanked 63 Times in 58 Posts


  3. #3
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts


  4. #4
    My iPhone is a Part of Me iGuy's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    539
    Thanks
    48
    Thanked 63 Times in 58 Posts

    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    NaNa-NaNaNa!

  5. #5
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    ^ you win, roflmao

  6. #6
    Thanks but Cydia doesn't like that URL at all. Says there's no repository there.

  7. #7
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    huh, weird not sure. Reboot and load cydia again.

  8. #8
    My iPhone is a Part of Me iGuy's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    539
    Thanks
    48
    Thanked 63 Times in 58 Posts

    That was taken direct off my phone so I know it's the correct one.

    Cydia was off-line earlier today so maybe they're still not up & running 100%?

    Maybe try again tomorrow.

  9. #9
    OK, I tried reinstalling Cydia as well as Cydia Community Sources (not sure if it's in there anyway) and still get the same error. apt.modmyi.com doesn't work at all, apt.modmyrepo.com looks likes it's working but then gives the subprocess error toward the end of installation. FWIW I get the same exact error on the Rich Creations repo.

  10. #10
    this is happening to me to on my fresh new 3gs please help???

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •