Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: X (delete) not working

  1. #1
    Default X (delete) not working
    i dont know why n how it happend but when i hold my finger on any icon to make all icons wiggle in order to see the "X", the delete badge, n press it, nothing happens...
    the " X" doesnt work at all. no metter where i touch around it, theres no signal of answer.

    maybe its something i did, i dont have any idea. it could be a bug or just a configuration metter, i tried to find something on itunes but it resulted in nothing. does anyone know what it is?

  2. #2
    same thing happened to me lol
    if u installed an app called Lockdown then open the app, go to settings and make sure "lock app deletion" is on off.

    that should help..

    but if u didnt wind up installing that app then idk what the problem is

  3. The Following User Says Thank You to tonester1 For This Useful Post:

    Cassiohg (2009-05-12)

  4. #3
    Quote Originally Posted by tonester1 View Post
    same thing happened to me lol
    if u installed an app called Lockdown then open the app, go to settings and make sure "lock app deletion" is on off.

    that should help..

    but if u didnt wind up installing that app then idk what the problem is

    Gsus i would never find that out alone. its been a month i'v been seraching a way to delete a webpage saved on my springboard. i could wait to get in my pc to delete apps but not a saved webpage.
    thank u so much

  5. #4
    no problem. same exact thing happened to me lol

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •