Results 1 to 14 of 14

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.4 - SAfari does not keep the login\password info?

  1. #1
    Default 1.1.4 - SAfari does not keep the login\password info?
    I recently restored my iphone to 114 and jailbroke it with Ziphone (great app) but ever since then SAfari does not keep my login info (for example to facebook etc) While I was at 112 the session would stay there for a long time. Even after i get out of safari and open it again much later

    Now I login, i enter the site and when i click on a link, it takes me back to the login screen. Very annoying

    Does any one know a cure?

    thanks much

  2. #2
    same here.. (1.1.3)
    Thanks is an acknowledgment

  3. #3
    Same here (1.1.4) Any ideas?

  4. #4
    same on 1.1.4. i have to keep retyping in my info/opening myspace in PC mode. and it wont save my weather.com/iphone location.

  5. #5
    Retired Moderator stlcaddie's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    1,088
    Thanks
    140
    Thanked 128 Times in 90 Posts

    I had the same the same problem on 1.1.3...so i installed the 1.1.4 cookies fix from installer and now everything works perfect.....try it and let me know...you may need to reboot after you install it...

  6. The Following User Says Thank You to stlcaddie For This Useful Post:

    gjlowe (2008-04-10)

  7. #6
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kissimmee, FL
    Posts
    56
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    What source carries it??? Don't see it in installer...

  8. #7

  9. The Following 3 Users Say Thank You to seungki For This Useful Post:

    gjlowe (2008-04-10), jstn (2008-04-09), Projectile (2008-04-06)

  10. #8
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kissimmee, FL
    Posts
    56
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Much Appreciated....

  11. #9
    Ooooo. Nice. Thankies.

    Edit: can't we just set Safari permissions to write in root?

  12. #10
    Thank You!

  13. #11
    Thanks for this! I will try it out and report back after a day or two of use.

  14. #12
    i had the same problem a while back. I installed that cookie fix and everything works great now.

  15. #13
    Working fantastically! THANK YOU THANK YOU!!

  16. #14
    Yes, I too was having the problem. I thought it was just Facebook (we all know how poorly it can run at times). Is this issue ziphone related or just a basic safari bug? I JUST got my Ipod and jailbroke it before even really using it at default (1.1.4).

    I have a question.. when it asks to uninstall, should I? Does it hurt to leave it on? just curious really.

    Thanks for the link!!
    Last edited by pianodood; 2008-04-14 at 06:38 PM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •