Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No Wifi and Bluetooth after 1.1.4

  1. #1
    Default No Wifi and Bluetooth after 1.1.4
    I have an OTB 1.1.2 iPhone which was unlocked already when I bought it.

    I used Installer to upgrade to 1.1.3 and everything was working fine.

    I upgraded the firmware to 1.1.4 and used ZiPhone and hit the do it all button. When it was finished the WiFi option in the settings menu was greyed out and says I have no Wifi.

    I have tried numerous restores including back to 1.1.3 now but still no Wifi or bluetooth.

    Does anyone know how to help me, I've searched around but had no luck finding a solution.

    My modem firmware is 04.04.05_G and the bootloader is currently 3.9, I am unsure whether this was originally a 4.6bl.

    Any help would be much appreciated as hsving no WiFi access is very annoying especially as we do not have an EDGE network here in New Zealand.

  2. #2
    Try this:

    Go to settings and turn on Airplane mode.
    Restart your phone
    Go to settings and turn Airplane mode off

    This sometimes fixes BT and WiFi

  3. #3
    welocme to the club! u r not alone...

  4. #4
    Quote Originally Posted by Rip View Post
    Try this:

    Go to settings and turn on Airplane mode.
    Restart your phone
    Go to settings and turn Airplane mode off

    This sometimes fixes BT and WiFi
    Tryed that but it didn't work. I think I need to downgrade the baseband. Can anyone tell me how to do this with no wifi?

  5. #5
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    RESTORE to 1.1.4 instead of upgrading and then ziphone again.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Poseidon79 View Post
    RESTORE to 1.1.4 instead of upgrading and then ziphone again.
    I've tried that about 10 times now but it hasn't helped. Have also managed to get it back to 1.1.3 firmware but not to 1.1.2 but none of this has helped as I presume that if the baseband is newer the restore probably doesn't change it.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •