Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Anyone else having issues with Youtube and Quicktime?

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Internet
    Posts
    617
    Thanks
    51
    Thanked 55 Times in 51 Posts

    Default Anyone else having issues with Youtube and Quicktime?
    My Youtube is now denying me access to videos that I've viewed in the past; but, if I watch a video that is bookmarked and then try to watch the previously denied video, it lets me. Weird.

    So, now when ever i try to watch quicktime videos from tinytube, it will play for a minute or 2, the sound will start looping for a couple seconds (like a scratched cd), and then just back out of videos as though I had pressed "done". Very strange. Its not server lag, I checked that by letting videos fully load before watching them.

    My issues started with the installation of South Park Mobile. While, I've uninstalled it, I'm still experiencing the same problems. Its not a huge deal, but I'm kind of obsessive compulsive with keeping my things in functioning order. Anyone else having similar issues or have any tips?
    Viruses
    Intruders
    Spyware
    Trojans and
    Adware

    Windows Vista

  2. #2
    Well I M Having A Bit Of Similar Problem.
    M Havin The 1st Gen iPhone, Had 1.1.4 For Quite A While.
    Everything Was Perfect, I Mean Native Youtube Never Had Any Problems Playing Any Videos And From Safari I Used To Play m4v Video Directly.

    But Since I Updated To 2.2.1 , Alot Of Videos From Youtube Dont Work.
    It Says "This Movie Cannot B Played", While From Safari, The Same Website And The Same m4v Videos Are Not Working.

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Internet
    Posts
    617
    Thanks
    51
    Thanked 55 Times in 51 Posts

    Yea, thats the error I'm getting now. But its a recent problem (within the last 3 days), and it worked fine before, even after my upgrade to 2.2.1. Hmm, hopefully we can get it figured out, I'm still in the process of experimenting. I'll let you know if I figure out what the issue is.
    Viruses
    Intruders
    Spyware
    Trojans and
    Adware

    Windows Vista

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •