Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: *3001#12345# not working (3G,2.2+yellowsn0w)

  1. #1
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Default *3001#12345# not working (3G,2.2+yellowsn0w)
    *3001#12345# does not work

    3G-16GB, FW2.2, yellowsn0w 0.96, T-MobileUSA

    Today was the 1st time trying it since purchased!!
    Returns: Error performing request, Unknown Error

    I know this worked on my 2G.

    Any ideas?

    FieldTest.app does work Put on the Springboard (added icon.png and edited info.plist)

  2. #2
    What exactly are you trying to do, cause that code hasnt been used in a long while.

  3. #3
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Oops, didn't know this was out-dated. Just learning investigating, playing, etc. While adding FieldTest to the Springboard I noticed the many posts (obviously outdated) about using *3001#12345# to execute FieldTest.

    And FYI: I used FieldTest and code # numerous times with the 2G because my house has minimal cell reception. Ended up getting a cell booster. Don't need it now with the 3G, and was curious about the network strength.

  4. #4
    Ahhh, gotchya. I would just have to assume it wont work anymore. But I cant be sure, as I dont use it.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •