Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: searched and followed every thread but can't fix main script error

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone bootleg's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    california
    Posts
    238
    Thanks
    13
    Thanked 20 Times in 15 Posts

    Default searched and followed every thread but can't fix main script error
    i've searched and followed everything i could find on this site, mod my ifone. and hack the ifone. i ihad a 1.0.2 phone. restored to itunes came away with the 1.0.4 and current baseband. i used ziphone and everything unlocked fine and jailbroke although somehow it jailed itself. i fixed that by jailbreaking via independence. i was able to install the installer through comm sources and install maybe 10 programs. somehow (and perhaps it was a utility i installed) but i started to get the main script execution failed message. i used terminal and followed two methods...the one using wget (which could never be found) and then another u
    that used commands that consisted of "private" before Applications. i re-jailbraked, rebooted, eveything short of a restore but nothing seems to clear my problem. the rest of the on t-mobile the installed programs work fine. but i can no longer get any program to run. i was able via transmit to add summerboard themes and ebooks but nothing else.

    i'd appreciate any help i can get. believe me i've googled and searched all the forums and nothing has work for me on my macbook pro

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    19
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Which firmware are you running?

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone bootleg's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    california
    Posts
    238
    Thanks
    13
    Thanked 20 Times in 15 Posts

    it's says i'm running 1.1.3 but there was a program that was on installer that allows some programs that only run on 1.1.3 that i installed. when i originally finished ziphone my phone said 1.1.4. the modem firmware is 04.04.05_g

  4. #4
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    You can try this.

    Open puTTy type roor and alpine then:

    cd /
    cd Applications/
    wget http://repository.apptapp.com/packag.../Installer.zip
    rm -rf Installer.app
    unzip Installer.zip
    chmod +s Installer.app/Installer
    chown -R root:wheel Installer.app
    rm Installer.zip

    the complete address is "http://repository.apptapp.com/packages/System/Installer.zip" just remove the "" from it

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •