Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: file:// Schema in Safari

  1. #1
    iPhoneaholic
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kennesaw, Georgia, United States
    Posts
    309
    Thanks
    11
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Default file:// Schema in Safari
    i installed it today and now my MobileSafari.app closes right when i open it. I need help. I dont know how to use ssh although i can connect to it via WINSCP. Please help and thanks

  2. #2
    i need help with the same thing...

  3. #3
    iPhoneaholic
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Winter Park, Florida
    Posts
    494
    Thanks
    64
    Thanked 101 Times in 60 Posts

    I don't know why you would install it in the first place. It sounds like you don't even know what it is and you just installed it..that is just ignorant. GOOGLE IT.

  4. #4
    please see this thread....

    http://www.modmyi.com/forums/native-...ml#post2256971

    my solution is post 16 on page 2 but the thread is also worth reading in full.

    hope this helps and please post in the threads if it works or not for you.
    Last edited by cadguycad; 2008-09-22 at 02:02 PM.

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Newark, NJ
    Posts
    89
    Thanks
    16
    Thanked 10 Times in 8 Posts

    Quote Originally Posted by jabbawalkee View Post
    I don't know why you would install it in the first place. It sounds like you don't even know what it is and you just installed it..that is just ignorant. GOOGLE IT.
    yo if you cant help the guy out why do you feel compelled to ridicule him.

  6. #6
    Quote Originally Posted by jabbawalkee View Post
    I don't know why you would install it in the first place. It sounds like you don't even know what it is and you just installed it..that is just ignorant. GOOGLE IT.
    Plus, it was actually originally something else that converted during an upgrade. So don't be mean to people.

  7. #7
    Doesn't work for me, Safari says "No permission". I've changed it to "mobile" and "root" but nothing. Any idea? Thx.

    Nobody knows?
    Last edited by Taken; 2009-01-21 at 12:28 PM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •