Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Installed App Icons Not Showing Up

  1. #1
    Default Installed App Icons Not Showing Up
    I reset my phone to clean it off while i sent it for repairs. When I did that all my third party apps icons disappeared and will not show up again if i uninstall and reinstall it. On the other hand apps that were not on my phone will show up.

    Anyone have any advice on how I fix this?

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    May 2009
    Location
    United States
    Posts
    150
    Thanks
    19
    Thanked 11 Times in 10 Posts

    Did you fix this? I am having the EXACT problem.

  3. #3
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,207
    Thanks
    5,599
    Thanked 12,544 Times in 7,599 Posts

    a screenshot and/or the name of the apps would help. Give us some more info and we'll try to help.
    You posted to a thread that is 16 months old.

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone ElGriton's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Come the Apocalypse I shall be Omnipresent
    Posts
    180
    Thanks
    13
    Thanked 55 Times in 42 Posts

    Did you have categories installed or any apps hidden with SBSettings?
    If you're requesting icons PLEASE include the original and the correct spelling. It makes our job 10X easier. Thank you.
    If you we've helped you hit the thanks button. it makes us giggle.

  5. #5
    Default missing app icons after 3.0 update
    ok so i had jailbroken my iphone and i wanted to get the 3.0 upgrade. so i restored it and then upgraded. that all went fine but the apps i had hidden (or in categories) do not show up anymore. i tried to ssh in but that apparently is off. also the settings app was in one of the folder so i can not get to that anymore either. is there a way to get the icons back? should i re-jailbreak? any other ideas?

  6. #6
    iPhone? More like MyPhone DSG04lightning's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    S.Florida
    Posts
    101
    Thanks
    21
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    try restoring to a previous backup in itunes

  7. #7
    i don't have a previous backup.

  8. #8
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,207
    Thanks
    5,599
    Thanked 12,544 Times in 7,599 Posts

    settings/general/restrictions enable then disable/reboot. Has worked for most people.

  9. #9
    Livin the iPhone Life mr.sparky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On the open sea
    Posts
    1,326
    Thanks
    597
    Thanked 221 Times in 155 Posts

    Are your location services turned on? if not when you open camera it will ask you if you want to turn it on click yes the your settings app will open go down to restrictions enable them and then disable them,and you should be good to go.or you can try to reinstall the categories app
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy

  10. #10
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,207
    Thanks
    5,599
    Thanked 12,544 Times in 7,599 Posts

    Thanks Sparks, I missed that he had no settings icon, my bad.

  11. #11
    unfortunately the camera was in a folder too... i assume i would have to rejailbreak to reinstall categories.

  12. #12
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,207
    Thanks
    5,599
    Thanked 12,544 Times in 7,599 Posts

    if you re-jailbreak do not sync to the old back up,

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •