Results 1 to 11 of 11

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: bluetooth problems on 1.1.3? edge wifi paswords problems ?

  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Default bluetooth problems on 1.1.3? edge wifi paswords problems ?
    after the 1.1.3 jailbrake the bluettoth does not function.

    its very hard to pair a device and if i pair it it is unusable.

    a>i have tried to fix this by restoring phone and setting it sa a new one.
    b>putting airplane mode on
    c>restoring network settings
    d>restoring all the settings from the phone

    did anyone face a similar problem ?

    ALSO

    it does not seems to remember my wifi passwords and Edge setting

    Antonis

  2. #2
    i have the same problem....every single thing that you mentioned

  3. #3
    Same here. If people got their bluetooth working on 1.1.3. Please post how you did it.

  4. #4
    same here as well

    every time i restart my phone it asks me for my VM password. Also, bluetooth doesnt work. I can't get it to pair with my jawbone.

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Iphone 1.1.1 unjailed and unlocked running 1.1.3.

    The BT is working but....
    i had my car BT kit paired, now i can't unpair. also can't connect.
    i'm sure iphone BT is working 'cause my laptop sees it but can't discover no service on it so it can't establish any connection...

    Another curious thing is that if you turn BT on it will shut wifi off when trying to connect on BT....
    I'm kind of new at iphone but if the concept is something similar to windows smartphones/PDAs the services should be completely distinct so.....i don't get it...

    If anyone knows how i can delete the paired devices on 1.1.3 please let me know...which file holds the BT devices settings??

    thx

  6. #6
    Update: I restarted all the network services, tried to sync a few times and was successful.

    I am even able to unpair. Try putting all the network services back to default (prefs --> general --> reset) and then re-pairing after the phone restarts.

  7. #7
    same problem!! my iphone will not remeber my wifi password help!!! lol

  8. #8
    Hey guys i have a big problem!,
    I had read bout my problem, and i got that not even Apple Support now what is happening with the Firmware 1.1.3, even they're posts to them on www.apple.com/support telling them to take offline 1.1.3 Firm if it is unusuable or if it is bringing big problems that it hasn't have before.

    My iphone 1.1.3 (DevTeam Jailbreak process) can't remember my password as well, but after resetting and all of that (told above), i got it able to connect, but when i click the blue arrow, it won't show the IP address and so on, simply it is in blank but seems to be connected it has the check.

    I hit home and open safari, you tube, bla bla bla and the only thing i get is unable to join, server can't connect, bla bla bla but it seems to be connected! I had tried everything 1.1.3 Jailbreak is annoying, i don't know what to do my installer can't work with no wifi, google maps either, all my apps need wifi, so i can't do anything please help!, i'm seriously thinking to return to 1.1.1, but i'm not sure it would fix this or if it is safe to do it please comment!

  9. #9
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Kansas City
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Help me tooo!
    I have tried restoring, resetting the network settings and everything but still no luck, any other ideas?

  10. #10
    Hi I have the same problems have you found any answers

  11. #11
    This fixed my problems with loss of edge and wifi. I had a iphonesimfree phone
    follow this link it works
    http://www.iphoneatlas.com/2008/01/2...cwindows#step2

    Quote Originally Posted by astylianou View Post
    after the 1.1.3 jailbrake the bluettoth does not function.

    its very hard to pair a device and if i pair it it is unusable.

    a>i have tried to fix this by restoring phone and setting it sa a new one.
    b>putting airplane mode on
    c>restoring network settings
    d>restoring all the settings from the phone

    did anyone face a similar problem ?

    ALSO

    it does not seems to remember my wifi passwords and Edge setting

    Antonis
    http://www.iphoneatlas.com/2008/01/2...cwindows#step2

    use these instructions it worked for me, i backgrded to 1.1.1 and updated to 1.2 my fone is back to normal
    Last edited by Robf; 2008-02-05 at 02:14 AM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •