Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iphone springboard problem

  1. #1
    Default iphone springboard problem
    need help, i have used bosstool and moved ringtones, wallpaper, and apps,

    /private/var/root$ df
    Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
    /dev/disk0s1 307200 251004 53124 83% /
    devfs 18 18 0 100% /dev
    /dev/disk0s2 7622368 7112444 509924 94% /private/var


    to clarify my problem is when i open installer, i install an app, it runs through installing, cleaning, and everything looks normal. I hit the home button to exit installer, this is when i get the spinner (normally for a couple of seconds) but this time it spins forever.......I have to force shut down, it then loads normal, i get a quick flash of the springboard, less than a second, then i get the apple startup with the spinner on top of the apple icon. i then ssh in remove the app, about 5 seconds later, my springboard pops up asking for my code.

    what firmware? 1.1.1
    what version of summerboard are you running? i am running summerboard 3.0a9
    what method of jailbreak did you run? i used touchfree before jailbreakme.com
    what version of installer? i updated to the most recent.
    how many apps do you have in your applications folder? 80+

    any help would be great, thanks!!!

  2. #2
    What is the problem? Your phone asking for a code? Also, I thought the limit for apps was 80...

  3. #3
    Quote Originally Posted by ajl917 View Post
    What is the problem? Your phone asking for a code? Also, I thought the limit for apps was 80...
    no, its just my passcode lock.

    has anyone else had the problem that i described...

    http://www.hackint0sh.org/forum/show...551#post188551

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •