Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: MMi Themer Problem...

  1. #1
    Default MMi Themer Problem...
    I just reset my iphone cause I was having some reboot issues, I got it back up and went ahead and jailbreaked it to 1.1.4. I installed this new MMI Themer app cause I thought it was neat, but when I downloaded some themes they are not showing up on my Summerboard! Is there a fix or solution to this? I know with 1.1.3 there was a SMB fix for the themes not installing correctly. But I am not sure. Help...

    Thanks in advance

  2. #2
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    Quote Originally Posted by unrealism View Post
    I just reset my iphone cause I was having some reboot issues, I got it back up and went ahead and jailbreaked it to 1.1.4. I installed this new MMI Themer app cause I thought it was neat, but when I downloaded some themes they are not showing up on my Summerboard! Is there a fix or solution to this? I know with 1.1.3 there was a SMB fix for the themes not installing correctly. But I am not sure. Help...

    Thanks in advance
    Read through the initial thread on the News forum. There are a couple things to try listed on that thread.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •