Results 1 to 15 of 15

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: YouTube on the iPad?!

  1. #1
    Default YouTube on the iPad?!
    Hello All,

    I have had the iPad for about 5 days and I have to say it's amazing but there is one thing "Youtube". I love watching videos on YouTube and the quality is nice but it's too SLOW!!

    I have a 30mb/s Internet speed and it's very fast and even surfing the web on the iPad it's fast but watching Youtube is Slow. I just wanted to know if any of you guys had the same problem and if any of u guys know the solution to this really annoying problem...???

  2. #2
    Some times my iPad 3G is slow in the YouTube app but my problem most of the videos in the youtube app are very very poor but other videos on my iPad are of great.

  3. #3
    Try watching on normal youtube, just use HTML5 beta.

  4. The Following User Says Thank You to iEzhik For This Useful Post:

    allanes5 (2010-06-23)

  5. #4
    How to I use HTML5 in the first place?

  6. #5
    youtube.com/html5

  7. The Following User Says Thank You to iEzhik For This Useful Post:

    allanes5 (2010-06-23)

  8. #6
    How do I use it? I go to the site and click Join HTML5 and then when I search a video and want to watch it it still shows me "You need to upgrade Adobe Flash player" ??

  9. #7
    I too am having the same SLOW issues on my ipad with some youtube videos.

    I just tried the html5 beta youtube and it is ALOT quicker.

    @Ezhick thanks for the tip!!!

    Quote Originally Posted by crazyalaa View Post
    How do I use it? I go to the site and click Join HTML5 and then when I search a video and want to watch it it still shows me "You need to upgrade Adobe Flash player" ??
    Just type: youtube.com/html5

    Click join at the bottom and you're there!!!!!
    Last edited by allanes5; 2010-06-23 at 08:00 AM. Reason: Automerged Doublepost

  10. #8
    Guys!
    Here is the solution to make YouTube work great!

    Connect to Wifi

    Go to "settings"

    Tap "Wifi"

    Tap the blue arrow on the side

    Change your DNS to 208.67.222.222,208.67.220.220

    Then reload


    YouTube is fixed!!!

  11. The Following User Says Thank You to yaas For This Useful Post:

    allanes5 (2010-06-28)

  12. #9
    Quote Originally Posted by yaas;
    Guys!
    Here is the solution to make YouTube work great!

    Connect to Wifi

    Go to "settings"

    Tap "Wifi"

    Tap the blue arrow on the side

    Change your DNS to 208.67.222.222,208.67.220.220

    Then reload


    YouTube is fixed!!!


    I don't think so, Lol it's even slower!!

    Any other great suggestions?

  13. #10
    It did the trick for me and many other people
    Try rebooting after you change the DNS
    Did you delete the old DNS?


    You need to replace it with this one 208.67.222.222, 208.67.220.220

    Let me no if it works.

  14. The Following User Says Thank You to yaas For This Useful Post:

    allanes5 (2010-06-28)

  15. #11
    Nah, it ain't workin', I tried both DNS and none worked.


    Btw I live in UAE not in USA in case that Dns only works in the states?!

  16. #12
    nice trick, does it work for only ipad?

  17. #13
    Quote Originally Posted by crazyalaa View Post
    Nah, it ain't workin', I tried both DNS and none worked.


    Btw I live in UAE not in USA in case that Dns only works in the states?!
    You need to use both with no space & seperated by a coma.

    Type it in exactly as I have in my post!

    I am in the UK & I think it should work anywhere.(Not sure)

  18. #14
    Quote Originally Posted by yaas View Post
    You need to use both with no space & seperated by a coma.

    Type it in exactly as I have in my post!

    I am in the UK & I think it should work anywhere.(Not sure)

    I tried it, but no use!

    It seems that it will never work anyway, but thanx anyway you have been very kind and helpful (sort of) !

  19. #15
    Quote Originally Posted by yaas View Post
    It did the trick for me and many other people
    Try rebooting after you change the DNS
    Did you delete the old DNS?


    You need to replace it with this one 208.67.222.222, 208.67.220.220

    Let me no if it works.
    It worked for me and I'm not in the U.S.

    BIG DIFFERENCE in Speed.

    Much much quicker.

    Thank You

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •