Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 4.1 fix's

  1. #1
    Default 4.1 fix's
    what i have found that dont work...
    -SBSettings
    -5 IconDock
    -Winterboard
    -Activator
    -InfiniDock
    -InfiniBoard
    -GridLock
    -AutoClose Folders
    -LockDown Pro
    -AndroidLock XT

    *IF I FIND ANYMORE I WILL UPDATE THIS THREAD*
    post yours below
    Last edited by HQ Riggerz; 2010-10-12 at 10:36 PM.

  2. #2
    I don't know if it's just me but SBSettings, 5 IconDock, Winterboard, Infinifolders, Lockdown Pro and Activator works like a charm in my 3GS OS 4.1.

    No problems so far with those you have listed.

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Seranis For This Useful Post:

    HQ Riggerz (2010-10-12), mastrbaggins (2010-10-22)

  4. #3
    Quote Originally Posted by Seranis View Post
    I don't know if it's just me but SBSettings, 5 IconDock, Winterboard, Infinifolders, Lockdown Pro and Activator works like a charm in my 3GS OS 4.1.

    No problems so far with those you have listed.
    ... wierd... because non of these work for my 3gs IOS 4.1

  5. #4
    works for me too

  6. #5
    Quote Originally Posted by HQ Riggerz View Post
    ... wierd... because non of these work for my 3gs IOS 4.1
    Maybe you need to restore from a fresh firmware, without using a backup when you restore. Is just an opinion, I don't know if that will work or not, but I did that and work fine.

  7. #6
    fixed it !! i just re-jailbroke it the the NEW updaye of greenpois0n.... rc3
    they changed it to the SHATTer one now

  8. #7
    Quote Originally Posted by HQ Riggerz View Post
    fixed it !! i just re-jailbroke it the the NEW updaye of greenpois0n.... rc3
    they changed it to the SHATTer one now
    Nice, I just have one question, the folder/multitasking background image doesn't change in OS 4.1, do yours change?

  9. #8
    Quote Originally Posted by Seranis View Post
    I don't know if it's just me but SBSettings, 5 IconDock, Winterboard, Infinifolders, Lockdown Pro and Activator works like a charm in my 3GS OS 4.1.

    No problems so far with those you have listed.
    Same here, iFile, lockinfo, My3G, ActionMenu, SDM, MobileTerminal all OK. RemoveBG crashes in to SafeMode , OpenSSH messing with WiFi , blocks certain routers

  10. #9
    iPhone? More like MyPhone alfox's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    somewhere in the middle
    Posts
    173
    Thanks
    112
    Thanked 70 Times in 54 Posts

    Quote Originally Posted by Seranis View Post
    Nice, I just have one question, the folder/multitasking background image doesn't change in OS 4.1, do yours change?

    normally it wont work with 4.1 but i was able to do little modification so it will work...heres the trick


    CHANGE image FolderSwitcherBG.png inside system/library/coreservices/springboard.app into your own png file

    DELETE /private/var/mobile/Libary/Caches/com.apple
    .SpringBoard.folderSwitcherLinen

    respring.

  11. #10
    Those all work just fine on my iPhone 4 running 4.1

    I'm running all of those except auto close folders.

  12. #11
    Livin the iPhone Life iNT3Rv3NTiONZz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cambridge, U.K
    Posts
    1,512
    Thanks
    57
    Thanked 123 Times in 101 Posts

    Quote Originally Posted by HQ Riggerz View Post
    fixed it !! i just re-jailbroke it the the NEW updaye of greenpois0n.... rc3
    they changed it to the SHATTer one now
    No, it doesn't use SHAtter...

    iPhone4 16gb black - 4.1 Limera1ned
    iPhone 3G 16gb white - 3.1.2 jailbroken
    Blackra1ned
    THANKYOU ONCE AGAIN GEOHOT!

  13. The Following User Says Thank You to iNT3Rv3NTiONZz For This Useful Post:

    Zwayne (2010-10-16)

  14. #12
    Quote Originally Posted by alfox View Post
    normally it wont work with 4.1 but i was able to do little modification so it will work...heres the trick


    CHANGE image FolderSwitcherBG.png inside system/library/coreservices/springboard.app into your own png file

    DELETE /private/var/mobile/Libary/Caches/com.apple
    .SpringBoard.folderSwitcherLinen

    respring.
    For some reason, even though I've changed that file to folderswitcherbg without the @2x iFile won't let me delete the cache file. It always says can't be deleted. Anybody have a fix?
    HK-Z on Game Center

  15. #13

  16. #14
    Livin the iPhone Life iNT3Rv3NTiONZz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cambridge, U.K
    Posts
    1,512
    Thanks
    57
    Thanked 123 Times in 101 Posts

    @Cman7482 is the image the right size? 640x720 it needs to be not 640x960

  17. #15
    @iNT3Rv3NTiONZz, they are the 640x720 size. using the iphone4 with 4.1 software.

  18. #16
    Livin the iPhone Life iNT3Rv3NTiONZz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cambridge, U.K
    Posts
    1,512
    Thanks
    57
    Thanked 123 Times in 101 Posts

    Hmmm have you tried using the iwipecache fix? It does the same thing but it might work..
    Search "4.1 help!" here on mmi, then scroll down till you see a comment with some instructions (3rd or 4th comment) then scroll down to my comments and use my instructions aswell, if that doesn't work I have no further suggestions sorry

  19. #17
    This is what I did to get it back to where I could see all my multitasking apps.

    Got it back to where I can see all my multitasking apps but the folder/multitasking backgrounds are back to the OE grey. Which is fine for now... I'll try and get it back to the transparent look after while... I deleted the [email protected] > deleted the folder cache > then respring, to get it back to that.



    I'm just going for the slick transparent look for folder/multitasking background. Any tips are welcomed. LOL

    TIA

  20. #18
    Livin the iPhone Life iNT3Rv3NTiONZz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cambridge, U.K
    Posts
    1,512
    Thanks
    57
    Thanked 123 Times in 101 Posts

    Did you try what I suggested? Modding the iwipecache payload has worked for several people so far.. Search "4.1 help!" and there's instructions on like the third comment, then look at my comments if your on an iphone4

    iPhone4 16gb black - 4.1 Limera1ned
    iPhone 3G 16gb white - 3.1.2 jailbroken
    Blackra1ned
    THANKYOU ONCE AGAIN GEOHOT!

  21. #19
    Any fix on the youtube not loading?

  22. #20
    Quote Originally Posted by iNT3Rv3NTiONZz View Post
    Did you try what I suggested? Modding the iwipecache payload has worked for several people so far.. Search "4.1 help!" and there's instructions on like the third comment, then look at my comments if your on an iphone4
    Nope I haven't tried that yet. What is iwipecache? Not real familiar with that. Also I need to find an image to use as the background. I don't think the one I have is gonna work. Was hoping someone would link me to one they use for that transparent look.

    TIA

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •