Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: enable hdr camera on iphone4 with 4.0.1?

  1. #1
    Default enable hdr camera on iphone4 with 4.0.1?
    i have a decrypted version of the 4.1 file system obtained using vfdecrypt.

    is there a way i can enable the hdr camera option on my iphone4 running 4.0.1? thanks.

    edit: oh ok. theres a boolean in n90ap.plist for it. ill try adding that and see what happens.

    edit again: so i moved the 4.1 mobileslideshow.app, n90ap.plist, and the camera framework folder in /privateframeworks to my 4.0.1 phone and all that happened was the camera app would crash. lol. oh well.
    Last edited by k0mpresd; 2010-09-30 at 01:24 AM.

  2. #2
    My iPhone is a Part of Me mkblade's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on Earth
    Posts
    600
    Thanks
    46
    Thanked 112 Times in 66 Posts

    could you actually upload ur decrypted firmware...because as I recall, but correct me if im wrong and outdated lol...that the i4 w/4.1 still has not been jailbroken yet..and therefore no decryption available...
    but i will likely to help u if u can provde some general insight.....

    EDIT: NVM...Got myself updated and figured it out..lol
    Last edited by mkblade; 2010-09-30 at 08:00 PM. Reason: Automerged Doublepost
    You Know You Want to Hit It...[Thanks!]

  3. #3
    eh? decrypt with vfdecrypt and mount.

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me mkblade's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on Earth
    Posts
    600
    Thanks
    46
    Thanked 112 Times in 66 Posts

    so is it me...or did anyone else who decrypted the firmware using vfdecrypt or iDecrypt have all the files and plist within the decrypted dmg to be 0kb...(not being able to open)...I had this issue with the AppleTV fw as well...strange...
    You Know You Want to Hit It...[Thanks!]

  5. #5
    ill see if i can upload it for you.

  6. #6
    My iPhone is a Part of Me mkblade's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on Earth
    Posts
    600
    Thanks
    46
    Thanked 112 Times in 66 Posts

    thnx...im assuminng its something with the way im decrypting it...though its essentially the same process as ive been doing before on other fw's and their was no prblm then..this just started recently though...its weird..i've even looked at the dmgs with TransMac and HFS Explorer and same situation...
    You Know You Want to Hit It...[Thanks!]

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •