Results 1 to 18 of 18

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Catergories

  1. #1
    Default Catergories
    Hey im using a landscape theme at the moment, my status bar is already landscape thanks to the theme.

    But im using catergories, is there anyway to make that go to landscape when you open it (its folders) and is there anyway to change the background image on folder pages?

    Oh and dont suppose you know, but the theme contains a blank picture to overwrite the carrier bundles, but my itunes updated carrier bundle files and now it wont work.

    Thanks

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    nope sorry, categories doesnt support landscape.
    and you can change the background if you SSH into the (foldername).app and put in your own background.app. and im not sure about the carrier, even if you update it i didnt think it would affect carrier themes

  3. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  4. #3
    Thanks ill try that in a bit.. And na no one seems to know about the carrier bundles its weird

  5. #4
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    well for the carrier themes you could just manually SSH it into the .bundle folder all you would have to do is make a backup of the default one then just replace it with the new one and respring

  6. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  7. #5
    Ive done that mate and it dont change, thats whats weird lol. It worked fine till itunes updated it.

    And no one else has reported the problem Just me.. boohoo lol

  8. #6
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    are you sure you changed it? and did you try different locations or seeing if theres another folder with the same bundle? because if you replaced the default one its impossible for it to load unless its loading another bundle for some reason..

  9. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  10. #7
    I think theres only one O2_UK but ill check.. its obviously loading one from somewhere else though lol

  11. #8
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    yeah im gonna check my filesystem too and see if i can tell whats going on

  12. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  13. #9
    Thanks alot mate, I dont even know if anyone else had the carrier bundle update? It was after id restored it come up saying new carrier bundle settings bla

  14. #10
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    try replacing O2_cz.bundle and O2_ie.bundles
    maybe its loading the image from there for some reason

  15. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  16. #11
    Ill try now and post back mate

  17. #12
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    and yeah apples carrier updates can be risky.. but ive never heard of this happening. what fw are you on?

  18. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  19. #13
    Just tried ive replaced ie and CZ and its still the same..

    im on FW 3.0 the normal one.. no betas lol

    and its a 3gs

  20. #14
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    oh 3GS.. not sure but that might be the problem.. WinterBoard isnt 100% working yet on the 3GS but that carrier update problem will probly be fixed in the next WinterBoard update.. but for now youll just have to wait. sorry man. btw please click thanks if i helped

  21. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  22. #15
    Yeah thanks, and for the catergorie background is it .png or .app cus i put .png and its not working lol

  23. #16
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    /var/stash/Applications.xxxx/(Folder_Name).app/
    in this folder youll find a background.png that is just a black page (which is the default) replace background.png with your picture and make sure it it named exactly "background.png" and also in your folder on your phone click on the i icon in the bottom right and make sure the background switch is flipped to "on"

  24. The Following User Says Thank You to sTrAnGe mOdS For This Useful Post:

    guitarfreak26 (2009-08-14)

  25. #17
    That worked cheers, hadnt clicked i

  26. #18
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    yay! lol

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •