Results 1 to 14 of 14

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Hackint0sh Dead For Three Days And Counting!!!

  1. #1
    Default Hackint0sh Dead For Three Days And Counting!!!
    Can anyone tell me the reasonwhy this site has had a database error for three days now. They are all fairly good with computers as they are running a help site and they cant fix this? Whats going on??? I really want to get back on there as the dev team and Hackint0sh are closely related and i would love to know the latest.

    Does anyone know what the hell is going on there???????

    Bill

  2. #2
    mine is working

  3. #3
    i cant get it on three different computers and iswidespread as to three threads on this on this site already, im in the uk.

  4. #4
    Just remove the WWW

  5. #5
    Quote Originally Posted by Bianca View Post
    Just remove the WWW
    That's really odd. It worked. Looks like their coding changed or something and using www is borking the db connect strings. *shrugs*.
    cash removed my sig of a donation link.

    http://smokebubbles.wordpress.com
    "Brewin' and 'quein' since last Tuesday."

  6. #6
    didnt work for me in the uk

  7. #7
    i cant get it to work either...

  8. #8
    Livin the iPhone Life aziatiklover's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Welcome to Jamrock
    Posts
    1,336
    Thanks
    37
    Thanked 62 Times in 61 Posts

    yeap looks like the forum is down. doesn't work for me a well
     Think Different

  9. #9
    Quote Originally Posted by magicpie2007 View Post
    Can anyone tell me the reasonwhy this site has had a database error for three days now. They are all fairly good with computers as they are running a help site and they cant fix this? Whats going on??? I really want to get back on there as the dev team and Hackint0sh are closely related and i would love to know the latest.

    Does anyone know what the hell is going on there???????

    Bill
    It works for me.... (I'm in Latin America). Perhaps you ISP is filtering the page?

  10. #10

  11. #11
    yep its back...

  12. #12
    Quote Originally Posted by Bianca View Post
    Just remove the WWW
    wierd i tried that and it worked... then i tried with www and it worked too... sites prolly back up? try now, im surfing the forums as we speak

  13. #13
    iPhone? More like MyPhone xfsasx's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Quakertown, Pennsylvania, United States
    Posts
    296
    Thanks
    7
    Thanked 22 Times in 19 Posts

    works!

  14. #14
    Owner / Founder - ModMyi
    aka cash7c3
    Cody Overcash's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,920
    Thanks
    339
    Thanked 15,254 Times in 649 Posts

    er, we arent the hackint0sh support forum

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •