Page 39 of 45 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 761 to 780 of 898

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Guide: MMS and Tethering working with AT&T on 3.0 iphone

  1. #761
    The new 6.0 file seems to have worked like a charm. Tethering seems to be available as well. Thanks!

  2. #762
    6.0 works for me great. thanks.

  3. #763
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    Glad to hear it

  4. The Following User Says Thank You to StealthBravo For This Useful Post:

    scottuf (2009-09-26)

  5. #764
    Downloaded the ATT_US_STEALTH 6.0 then followed the shift update thing rebooted and wahla MMS

    3.0.1 [3gs]

  6. #765
    you guys with your VVM should check out youmail. its 100x better.

  7. #766
    thanks stealth! i was just looking thru my 5.5 ipcc comparing to a 5.0 ipcc to get the cell editing when i realized i didn't have it anymore, so i came here and Voila! you had already updated and created 6.0. perfect. tethering even works YAY! can't get BT tethering to connect to my mac, but usb is working (writing this tethered now) as are mms and vvm!!!

    thanks

    edit - got bt tethering working - had to setup bluetooth pan in net prefs. (on 3.0 btw)
    Last edited by scottuf; 2009-09-26 at 02:05 AM.

  8. #767
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    In your pajamas
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    I have a 3GS 3.0.1 AT&T, unjailbroken since the 1st day of purchase. I want to jailbreak it but im of luck until the Dev Team cracks it u for us.

    Anyway, I want MMS on my 3.0.1 but I'm concerned if it's going to cause any trouble for the 3.1 future jailbreak?

  9. #768
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    Updating your ipcc (carrier settings) will not give you any trouble for 3.1 jailbreaks

  10. #769
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    In your pajamas
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by StealthBravo View Post
    Updating your ipcc (carrier settings) will not give you any trouble for 3.1 jailbreaks
    Great!!! Thanks, StealthBravo for the quick response.

  11. #770
    I've tried the 5.0, 5.5, and now this 6.0 stealth. I still get the red (!) when sending MMS. I've called and they just said be patient as people are activated over the next 24-48 hours.

    I'm Jailbroken on 3.0.1 using Snow Leopard 10.6.1 using iTunes 9.0.1 with *.ipcc modifying enabled. I use the Option + Click Update Button method.

    My only question is that should my Settings > General > About > Carrier still say AT&T 5.0? I see in the picture yours says AT&T 6.0.

    Thanks in Advance.

  12. #771
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    reset your network settings then install my ipcc. Then reboot again

  13. #772
    Thank you very much for the quick response. I went to Settings > General > Network > Cellular Data Network, and picked "Reset Settings". I option + clicked the update button and chose the ATT_US_STEALTH.ipcc that I downloaded at the top of your initial post. I powered down, waited 30 seconds, turned it back on.

    Unfortunately it still says AT&T 5.0. It's not a big deal, I just want to know why I'm different from everyone else lol.

    Once again thanks.

  14. #773
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    thats weird. sometimes you have to upgrade it a couple times for it to take effect

  15. #774
    Ah nevermind I got it.

    I used iPhone explorer and navigated to \System\Library\Carrier Bundles\ and deleted the entire "ATT_US" folder.
    I navigated to \var\mobile\library\ and deleted both the "Carrier Bundles.bundle" and the "Carrier Bundles" folders.

    I went back to Settings > General > Network > Cellular Data Network. I chose "Reset Settings", "Reset".

    I option + update clicked in iTunes and updated back to your ATT_US_Stealth.ipcc and then powered down and back up.

    Thank you so much.

  16. #775
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    Great

  17. #776
    my photos aren't sending any ideas people?

  18. #777
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    are you getting an error?

  19. #778
    I'm getting the red ! on my g/fs phone. Any ideas?

  20. #779
    iPhone? More like MyPhone iphone4idiots's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Nashville
    Posts
    133
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    AHHHHHHH, the red exclimation is pissing me off. I'm 3.0 jailbroken and had my carrier settings say both 5.5 and 6.0 and neither has worked. I've had the Sinful MMS & Tethering Setting installed and not installed on both carrier settings as well. I used benm.at in the past.

    Any idea how to get this working??? Yes, I reset my network settings.

    I don't know if this helps but my

    APN - wap.cingular
    MMSC - http://mmsc.cingular.com

    What should I try next????????
    I thought my carrier was bad til I got a new web host

  21. #780
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    Have you called AT&T and asked them to make sure the opt-out code was removed from your account?

Page 39 of 45 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •