Results 1 to 16 of 16

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Ste Packaging Source

  1. #1
    Default Ste Packaging Source
    Hey,

    I accidentally deleted the STE Packaging source from the installer.app
    Is there somebody that knows the default source (the one that was there when I jailbroke my iPod) so I can tap on add and get it back? If not, is there another source I can get it from? I used ZiPhone to jailbreak my iPod and I'm on 1.1.4. Thanks! And have a nice weekend every1.

  2. #2
    Livin the iPhone Life Aiyo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    -heaven- San Jose, CA
    Posts
    1,236
    Thanks
    14
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    ....reinstall community sources.

    If I ever helped you or made a comment you like, press the "thanks" button!
    320GB HD 4GB RAM 2.2GHz Macbook
    500GB HD 4GB RAM 2.6GHz Macbook Pro

  3. #3
    How do I do that?
    I (L) Apple.

  4. #4
    Livin the iPhone Life Aiyo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    -heaven- San Jose, CA
    Posts
    1,236
    Thanks
    14
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    ....go into installer........uninstall community sources.........go to install....then sources......install community sources.....

    god the IQ of some of the people on this site

    If I ever helped you or made a comment you like, press the "thanks" button!
    320GB HD 4GB RAM 2.2GHz Macbook
    500GB HD 4GB RAM 2.6GHz Macbook Pro

  5. The Following User Says Thank You to Aiyo For This Useful Post:

    shawn10101010 (2008-06-15)

  6. #5
    Hey thanks!! I'm not sure if it worked, but I see a lot of new untitled sources under the Uncategorized tab. I'm guessing it worked . Thanks!!!!!!!!!!!!
    I (L) Apple.

  7. #6
    Default community sources Gone
    Quote Originally Posted by Aiyo View Post
    ....reinstall community sources.
    I have the same problems.

    Did that but and all it did was put untitled sources under the Uncategorized.

    Meaning the are not working sources.

    =o(

  8. #7
    I seem to be having the same problem... Both my conceitedsoftware AND STE packaging sources no longer seem to be recognized after I deleted them. Tried to re-add them manually and using community sources, neither seem to work.

    They'll just show up as uncategorized and Untitles sources.

    Anyone got an explaination/solution for this?

  9. #8
    Quote Originally Posted by Tokcat View Post
    I seem to be having the same problem... Both my conceitedsoftware AND STE packaging sources no longer seem to be recognized after I deleted them. Tried to re-add them manually and using community sources, neither seem to work.

    They'll just show up as uncategorized and Untitles sources.

    Anyone got an explaination/solution for this?
    same problem here. i just restored my phone and re jailbroke it. and then ste packaging source just shows up as uncategorized. i tried uninstalling community sources and reinstalling multiple times, and i also tried adding it manually multiple times.
    this is the source:
    http://repo.smxy.org/iphone-apps/

    right? cause if it is, then that page isnt even responding...is it just down right now?

  10. #9
    Livin the iPhone Life redcard's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Scotchland
    Posts
    2,141
    Thanks
    8
    Thanked 204 Times in 184 Posts

    Just go to to sources and refresh, dimwits
    To live, you have to lie

  11. #10
    Ste Packaging is down no biggy tho its been down for a wile and no info on there site about it

  12. #11
    If you check http://65.78.67.213:8080/cacti/ and login with
    U/N: guest
    P/W: account

    You see (first graph on frontpage) the network traffic of the STE repo server has reduced to 0 at the time of sat 15:15.

  13. #12
    Quote Originally Posted by redcard View Post
    Just go to to sources and refresh, dimwits

    That didnt work, but is it necessary to name call?

  14. The Following User Says Thank You to Thepogcbr900rr For This Useful Post:

    area51crypto (2010-05-07)

  15. #13
    same problem here, installed community sources and http://repo.smxy.org/iphone-apps/ is located under uncategorized,
    so it does not refresh this sources because there are many application missing from my list
    so this happened from yesterday ? (Sat)
    thats bad, cuz i jailbroke my ipod yesterday (( cuz i wanted to use some applications.
    bad luck for me
    i hope they fix it soon

  16. #14
    I just refreshed my sources and STE has returned to it's place!
    Problem solved I'd figure =)

  17. #15
    i have he same problem, when refreshing sources, it doesn't seem to refresh properly... it seems to be stuck at "checking sources", and new added sources are under uncategorized....

    plz help!!!

  18. #16
    My iPhone is a Part of Me area51crypto's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Heartland of America
    Posts
    953
    Thanks
    464
    Thanked 68 Times in 66 Posts

    Quote Originally Posted by Thepogcbr900rr View Post
    That didnt work, but is it necessary to name call?
    You must understand that some of the people here are still in JR High School

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •