+ Reply
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 72

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: WinterBoard Update

is a discussion within the

WinterBoard

forums, a part of the

Skinning / Themes Discussion

section;
2.0.1 installed by winpwn, T-Mobile, Cydia, Boss Pref, Open SSH, (had customize but removed it thinking that might be the prob) and winterboard. The only ones we have in common
...
  1. #21
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    2.0.1 installed by winpwn, T-Mobile, Cydia, Boss Pref, Open SSH, (had customize but removed it thinking that might be the prob) and winterboard. The only ones we have in common are the most common apps. I dont think it is the apps...

  2. #22
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Not working here either on 3G iPhone with 2.0.1. I even did a fresh restore and still nothing.

    I noticed that no matter what I check / reorder in the list, it doesn't stay that way after I respring. It goes back to the original ordering and with nothing checked. Permissions problem maybe?
    Last edited by ch0b1ts; 08-11-2008 at 10:48 AM. Reason: Automerged Doublepost

  3. #23
    oo3
    oo3 is offline
    iPhoneaholic oo3's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Beaverton, OR
    Posts
    474
    Thanks
    89
    Thanked 61 Times in 48 Posts

    Update works for me...I'm running jailbroken 2.0.1. Updated via Cydia and resprung because I wanted transparent type.
    Last edited by oo3; 08-11-2008 at 03:14 PM.

  4. #24
    Green Apple Talynrider's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    52
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Does anyone on a 3G phone have it working? Anyone on a 2G phone not working? Nevemind...
    Last edited by Talynrider; 08-11-2008 at 10:52 AM. Reason: correction

  5. #25
    Green Apple bayloc's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    39
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    seems as if people who had it on there already and just updated it, it works for. i just pwned my phone 2.0.1 and the new version of winterboard is the first installed. maybe fresh install of the new version is no good. can you guys say whether you were updating or fresh installing it?


  6. #26
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    87
    Thanks
    11
    Thanked 9 Times in 8 Posts

    Its a no go on my 8gig 2G, used winpwn to jailbreak 2.0.1 on ATT.

  7. #27
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    31
    Thanks
    5
    Thanked 22 Times in 6 Posts

    my only thought could be that people who updated from a previous version has it working, but people who did a fresh install doesn't?

  8. #28
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Are you guys dragging your selections to the top of the winterboard screen? After you check mark it, press and hold the three lines to the right of it and move the selection to the top of the list. That is what worked for me.

  9. #29
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Hawaii
    Posts
    48
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Most of the NEW features works except one which is the Black Navigation Bars feature. Its very buggy, its on effect even its not chosen in the list.
    iPhone 3GS 32gb | iOS Jailbroked | Winterboard Custom Theme| Ultrasn0w Unlocked
    AMD X2 2.6GHz CPU (Overclocked @ 3.2Ghz) | Asus M2N-SLI Mobo | G.Skill DDR2800 2GB Mem
    Xbox360 Elite | XCM CPU/GPU Fan | Talismoon Fan | Xecuter NAND/JTAG | iXtreme LT Firmware
    Toyota 2JZ-GE | Turboeast Stage 1 Turbo Kit | Haltech F10x Fuel EMS | AEM Boost & A/F Gauges

  10. #30
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    People mention that the settings are unselected when they respring.
    Try checking the permissions of this file....
    /private/var/mobile/Library/Preferences/com.saurik.WinterBoard.plist
    ...that where winterboard saves its settings.
    Mines 0644 and my winterboard works.

  11. #31
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 2 Posts

    I am doing a fresh install. Had my 3g Jailbroken before the 2.0.1 updated. Got caught in the auto update... go figure. Re-Jailbroken with winpwn. Tried to install winterboard got it installed. Having the sqame exact problems as the other people here. Ie..

    1. After selecting the themes or settings in winterboard it resprings to nothing if anything the screen is a little brighter.

    I restarted the iphone before and after install and uninstall. Tried to reinstall over the install no go. Then uninstalled and reinstalled again.

    Iphone 3G on At&T. Winpwn with aurora Fient, Holdem, AIM, Mod Player and a couple others... Any help from Saurik?

  12. #32
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I think it might be mostly a WINPWN problem over anything else, that seems to be the common ground between most of us with this problem.

    Mine is a 16GB iPhone 3G w/ 2.0.1 fresh installed winpwn, with no applications loaded onto the phone except for Winterboard and the theme Vending Machine. The phone checks the theme and after pressing the home button it resprings, but never loads the theme.

    I too am experiencing the brighter looking screen after the re-spring.

  13. #33
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 2 Posts

    Quote Originally Posted by PAEz View Post
    People mention that the settings are unselected when they respring.
    Try checking the permissions of this file....
    /private/var/mobile/Library/Preferences/com.saurik.WinterBoard.plist
    ...that where winterboard saves its settings.
    Mines 0644 and my winterboard works.
    I think your on to something this files is not in my folder. Can someone host this so i can move it there and see? Or tell me where it is in package?

    Quote Originally Posted by aziphrale View Post
    I think your on to something this files is not in my folder. Can someone host this so i can move it there and see? Or tell me where it is in package?
    SO that was the problem. Good Idea Paez. I took the Plist (Info.plist) file out of the Winterboard application folder moved it to my desktop changed the name to what you provided (com.saurik.WinterBoard.plist) and moved it to the preferences folder. Made sure it was set to 644 and now it works. I love to solve a mystery.... Yay.
    Last edited by aziphrale; 08-11-2008 at 11:20 AM. Reason: Automerged Doublepost

  14. The Following 6 Users Say Thank You to aziphrale For This Useful Post:

    bayloc (08-11-2008), Dust Busta (08-11-2008), Funkquito (08-11-2008), GrandpaBob (08-11-2008), haros21 (08-11-2008), persichini (08-11-2008)

  15. #34
    Green Apple bayloc's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    39
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by PAEz View Post
    People mention that the settings are unselected when they respring.
    Try checking the permissions of this file....
    /private/var/mobile/Library/Preferences/com.saurik.WinterBoard.plist
    ...that where winterboard saves its settings.
    Mines 0644 and my winterboard works.
    i dont even have that file in there.


  16. #35
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    185
    Thanks
    4
    Thanked 30 Times in 20 Posts

    Quote Originally Posted by PAEz View Post
    People mention that the settings are unselected when they respring.
    Try checking the permissions of this file....
    /private/var/mobile/Library/Preferences/com.saurik.WinterBoard.plist
    ...that where winterboard saves its settings.
    Mines 0644 and my winterboard works.
    ok so i dont' have that plist file can some on host it... think its missing in update. anyone else missing it?


    EDIT:
    the info.plist in the app folder worked thanks,.
    Last edited by persichini; 08-11-2008 at 11:24 AM.
    1st gen iPhone custom pwn’d
    www.martinisgifts.com
    *************************************
    IMob friend code 129-015-829
    Mafia Live code 223-902-644

  17. #36
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 2 Posts

    I just told you how to get it. If you have access to your phone using SSH.

  18. #37
    Green Apple bayloc's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    39
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by aziphrale View Post
    I think your on to something this files is not in my folder. Can someone host this so i can move it there and see? Or tell me where it is in package?



    SO that was the problem. Good Idea Paez. I took the Plist (Info.plist) file out of the Winterboard application folder moved it to my desktop changed the name to what you provided (com.saurik.WinterBoard.plist) and moved it to the preferences folder. Made sure it was set to 644 and now it works. I love to solve a mystery.... Yay.
    thanks man, that works for me.


  19. #38
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 2 Posts

    Your welcome dude. Always glad to help.

  20. #39
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    185
    Thanks
    4
    Thanked 30 Times in 20 Posts

    Quote Originally Posted by aziphrale View Post
    I just told you how to get it. If you have access to your phone using SSH.
    sorry i was replying from my iphone and didn't see that you updated the reponce... honestly it took me so long to post mine that you posted your before i was done writing... i need to work on the whole driving while typing thing.
    1st gen iPhone custom pwn’d
    www.martinisgifts.com
    *************************************
    IMob friend code 129-015-829
    Mafia Live code 223-902-644

  21. #40
    iPhone? More like MyPhone gastonm's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    123
    Thanks
    41
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    I saw someone say that their version of winterboard was .9.2520-1 mine is only .9.2509-1 and I don't see any update? I uninstalled it and reinstalled it?? any ideas?
    I'm on 2.01 with winpwn 2.0.4.
    JESUS CHRIST SAVES

    Unlocked Tmobile

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts