Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.

Thread: Can't get colored battery mod to work. Help?

  1. #1
    Default Can't get colored battery mod to work. Help?
    I have thoroughly modded my iPhone with 100% easy success. However, even after it appears that I have successfully loaded the 17 battery images into cd /System/Library/CoreServices/ , it never shows up after the restart. Here is what I did after entering iphoneinterface:

    cd /System/Library/CoreServices/
    putfile BatteryBG_1.png
    putfile BatteryBG_2.png
    putfile BatteryBG_3.png
    putfile BatteryBG_4.png
    putfile BatteryBG_5.png
    putfile BatteryBG_6.png
    putfile BatteryBG_7.png
    putfile BatteryBG_8.png
    putfile BatteryBG_9.png
    putfile BatteryBG_10.png
    putfile BatteryBG_11.png
    putfile BatteryBG_12.png
    putfile BatteryBG_13.png
    putfile BatteryBG_14.png
    putfile BatteryBG_15.png
    putfile BatteryBG_16.png
    putfile BatteryBG_17.png

    I also tried

    putfile /System/Library/CoreServices/
    ...and so on down to 17.

    YET...nothing works!!!

    Any ideas?? Thanks.

    Just figured it out...I forgot to remove the stock images before uploading the new ones. :-)
    Last edited by ProPedder Kustoms; 08-04-2007 at 11:45 PM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    i am also having this issue! i have ttried removing the stock icons and when i use the putfile input, i get a windows error and it closes the interface.
    Last edited by TARAbull; 08-29-2007 at 01:53 PM.
    "common sense is not so common."
    -mark twain

  3. #3
    you should rename it to batterybg-1.png and it works...

  4. #4
    Retired Moderator bhz1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Southeastern Pennsylvania
    Thanked 363 Times in 273 Posts

    Reset permssions on all files you want to mod to 0777.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts