Results 1 to 1 of 1

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iwebkit webclips disapperars?

  1. #1
    Default iwebkit webclips disapperars?
    Hello, i have a very very very very strange problem...
    when i delete any webclip made with iwebkit from my springboard, all the webclips made with iwebkit disappears...
    if i go to the folder /var/mobile/Library/WebClips all still there but not showing on the springboard and i canīt add anymore webclip made with iwebkit...

    i need to restore again to all working again but if i delete any iwebkit webclip i have again the same problem. i try it three times...

    i have a JB 3.1.2 iPhone 3GS but the problem persist from 3.0

    i have no idea why

    any help or suggestion?

    Thank you very much

    i edited the Info.plist manually in the webclip folder:

    PHP Code:
    <key>FullScreen</key>
        <
    true/> to <false/> 
    and now it appears on the springboard again after reboot.

    i make this modification on four "iwebkit" webclips and now appears again after another reboot...

    if i change it again to "true" disappears again

    PD: i try modifing another "non-iwebkit" webclip from "false" to "true" and disapperas too

    UPDATE:
    After 10 restores, i determine that the problem is with Cydelete... I notified to the developer and not install it again...
    Last edited by TechnopodMan; 10-30-2009 at 11:58 AM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •