Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: big problems

  1. #1
    Default big problems
    Need some help please!
    Cant get access to iphone with putty/winscp!
    Connection refused!

    Have been trying about 9hours now.
    My iphoneinterface.exe crash everytime, when im trying to putfile dropbear.plist.


    Im stuck on step 4.

    Im on windows vista.

  2. #2
    Retired Moderator jedinight's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    c.s. texas
    Posts
    969
    Thanks
    49
    Thanked 113 Times in 89 Posts

    do you have file protocol set to scp

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    did you get it figured out?

  4. #4
    Im also having trouble when i try to log into ssh with winscp right away it says network error:connection refused- im positive my phone is jailbroke and the settings im using are root dottie and tried alpine. I followed the troubleshooting directions and still doesnt work. I even reinstalled the shh kit a few times and made sure i rebooted all the way each time. Im using winxp- before i updated to 1.1.1 i had no prob shh into my phone fine- and yes sir im using scp- please help me

  5. #5
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by slimNick View Post
    Im also having trouble when i try to log into ssh with winscp right away it says network error:connection refused- im positive my phone is jailbroke and the settings im using are root dottie and tried alpine. I followed the troubleshooting directions and still doesnt work. I even reinstalled the shh kit a few times and made sure i rebooted all the way each time. Im using winxp- before i updated to 1.1.1 i had no prob shh into my phone fine- and yes sir im using scp- please help me
    the password for 1.1.1 is alpine... not dottie so dont worry about trying that anymore

    which ssh kit are you using? the one in the "troubleshooting" section of the wiki or the dev one hosted on this site?

  6. #6
    Hmm I think I maight give up soon.
    Have tried sshkit, putfile dropbear, jailbreak almost 100 time.
    Nothing works.

    Trid the troubleshooting guide but with no luck.

    My jailbreak is successed and fstab file show "rw" in to places.
    But still conecction refused.

    Settings in winscp:
    My ip adress, port 22, SCP and login: root pass: alpine

    I can ping to the ipadress from dos.

    So anyone outhere, PLEASE help me and the others out here!
    We need ur help ASAP!

    P.S Sorry for my bad english, from Sweden! D.S


    Come on!!! No One??
    U guys can hack Iphones etc but no one can fix this problem??
    Last edited by ticalo; 10-13-2007 at 06:06 PM.

  7. #7
    ¨øøˆ¨
    Last edited by sasha777; 10-14-2007 at 03:18 AM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •