Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 26 of 26

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Ultrasn0w no service issue with Iphone 3gs 32GB 05.14.03

  1. #21
    Ok I will reflash the baseband right now. It is set to automatic. The other sim line works in all other phones so does the orange line.

  2. #22
    My iPhone is a Part of Me Susty's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Europe
    Posts
    785
    Thanks
    9
    Thanked 100 Times in 99 Posts

    Ok... I'll be honest I'm pretty stumped as to whats going on there then..

    It's on 4.1 with an iPad baseband with ultrasn0w that will pick up network on the original sim (Orange 8.0) yet not with a sim of your choice that you know works in another phone (carrier 8.0).

    I don't want to waste your time (you've done all I can think of off the top of my head) so hopefully with that summary, hopefully one of the mods (Simon, I.Annie, EVO) off the top of my head, might be able to help further... But don't give up just yet

    Sorry... Mods/admins.

    iYeow is another who always hits the nail on the head too when it comes to things like this.
    Last edited by Susty; 07-20-2012 at 06:19 PM.

  3. The Following User Says Thank You to Susty For This Useful Post:

    Mwenda (07-20-2012)

  4. #23
    It is not picking up signal on any card. From what I am getting it is recognizing both sim cards but its not establishing a connection of any kind with any providers.

  5. #24
    My iPhone is a Part of Me Susty's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Europe
    Posts
    785
    Thanks
    9
    Thanked 100 Times in 99 Posts

    Does it allow, or should I say... Has it ever allowed you to make/receive calls on any network you know of?

  6. #25
    Yes before I initially tried to upgrade it to 5.1.1 it let me receive and make calls. When I got the phone it was already unlocked on 4.1 so after I upgraded there was no network.

    Okay guys I'm off for now but please post any suggestions and I will try them as soon as I get back on! Thanks
    Last edited by Mwenda; 07-20-2012 at 06:56 PM.

  7. #26
    Still stuck with the problem

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •