+ Reply
Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Deactivated JB iphone on ATT, but no unlock message? [Solved]

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I've gotten an email from ATT that my phone has been unlocked. My iphone is currently jailbroken. I followed the instructions below to deactivate it, however @ step 6 I
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Deactivated JB iphone on ATT, but no unlock message? [Solved]
    I've gotten an email from ATT that my phone has been unlocked. My iphone is currently jailbroken.

    I followed the instructions below to deactivate it, however @ step 6 I don't see an unlock message. I just see 'There is no Sim card installed in the iphone you are attempting to activate.' No unlock message. If I disconnect the phone and reconnect it I just get itunes to load as it always been loading. Any thoughts?

    Here Is How To Unlock iPhone Without Losing Untethered Jailbreak | Maypalo

    Ended up installing SAM from Cydia repo and de-activated via SAM and worked like a charm.
    Last edited by phatrabbitzz; 04-11-2012 at 01:33 PM.

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I received my unlock email on the 12th, and I keep getting the No Sim card installed message, regardless of whether I use SAM or redsn0w. I verified my IMEI with AT&T, so everything should be complete on that end.

    Any ideas?

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I never get the unlock message but put my simple sim card after iTunes and work

  4. #4
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,825
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Quote Originally Posted by mikejinuk View Post
    I received my unlock email on the 12th, and I keep getting the No Sim card installed message, regardless of whether I use SAM or redsn0w. I verified my IMEI with AT&T, so everything should be complete on that end.

    Any ideas?
    Try restoring. That's really what you should do.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    NO. Do not restore. All you have to do is put a non-AT&T SIM in before you hook up to iTunes. Unplug from iTunes and then plug it in again. It then shows that the phone is activated and the non-AT&T SIM shows up on the phone. By the way, I did't wait for the email (in fact I still haven't received anything from AT&T), tried it two days after calling, and it worked.

    Oh yea, by the way. The iPhone was one that I bought off of eBay. AT&T asked where I got it and told them eBay. They just had to look it up to see that it was clear with the original owner.
    Last edited by rpjakus; 04-22-2012 at 07:47 PM.

  6. #6
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,825
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Oh yah I forgot about that. If that doesn't work than I don't know what to tell ya besides restoring...
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts