Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: My gevey sim problem

  1. #1
    Default My gevey sim problem
    Hello
    I'm on iOS 5.0.1 and jail token and using gevey ultra sim. I have frequent signal outages as in I am at places where my signals would go down to zero however I have to face the problem of not getting them back as in I have to reboot the iPhone and take out the sim jacket and put it back in again for the signals to come back this is very cumbersome is there a fix to this?
    Thank you!

  2. #2
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,790
    Thanks
    7,002
    Thanked 15,564 Times in 7,113 Posts

    Geveys never do well if you frequent areas with no service. One of their cons.

  3. #3
    Crap. So the only way to get it working is to reboot and reinsert?

  4. #4
    What's Jailbreak? PuertoRoc's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    If You Have Gevey Ultra You Don't Have To Reboot or Take It Out. All You Have To Do Is Just Wait For The Signal To Recatch. But If You Have The Regular Gevey Then You Have To Reboot.

  5. #5
    Quote Originally Posted by PuertoRoc View Post
    If You Have Gevey Ultra You Don't Have To Reboot or Take It Out. All You Have To Do Is Just Wait For The Signal To Recatch. But If You Have The Regular Gevey Then You Have To Reboot.
    This is an ultra that's what it says on the chip atleast

  6. #6
    Need to wait a few minutes it is going to get the signals only if is an ultra from apple berry also has to have furios mob from cydia

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •