+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: udated my ip4 to 5.0.1 from jb 4.3.3 now it will not activate

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I updated my ip4 to 5.0.1 from a jb 4.3.3 because i wanted the new ios and was going to go with a tehtered jb 5.0.1 but once I did
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    41
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default udated my ip4 to 5.0.1 from jb 4.3.3 now it will not activate
    I updated my ip4 to 5.0.1 from a jb 4.3.3 because i wanted the new ios and was going to go with a tehtered jb 5.0.1 but once I did all of that. My ip4 will not activate now. It keeps showing the plug into iTunes symbol on the phone but when I do that it still will not activiate. any solutions. I can turn it off and turn it back on but it says no service

  2. #2
    Livin the iPhone Life R.Mortera's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    No where near you
    Posts
    1,354
    Thanks
    293
    Thanked 196 Times in 133 Posts

    Did you activate it with the sim card it came with it? (AT&T?)

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    41
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by R.Mortera View Post
    Did you activate it with the sim card it came with it? (AT&T?)
    Yes I did. I took it to AT&T to activate. Didn't work. Got a new sim and activated it. Didn't work. Called apple and they had no solution but charged me for trouble shooting. So all I got now is a ip4 that's updated but no data and everything in the settings is good as far as 3G and data being on.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts