+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Unlock issues with ultrasnow??

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
haven't seen any threads on this but I am having problems of "no service" or "invalid sim" on my 3gs, running 4.3.3 bb 6.15.00. this started after i update ultrasnow
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    CA
    Posts
    31
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Unlock issues with ultrasnow??
    haven't seen any threads on this but I am having problems of "no service" or "invalid sim" on my 3gs, running 4.3.3 bb 6.15.00. this started after i update ultrasnow when ios 5 came out. the only way i can get it working again is to unintall ultrasnow and reinstall it, which sometimes takes 3-4 tries. does anyone have any ideas on a fix or i have to jst deal with it.

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    77
    Thanks
    5
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Fix was released this morning, check iPhone Dev Team RedSn0w Beta page.

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    29
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Has there been an unlock/jailbreak for the 3Gs running 4.3.3 and the bb 6.15.00? In trying to upgrade to the iOS 4.3.3 I have inadvertently upgraded my bb. I am sOOOO frustrated with this! Can anyone help me?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts