+ Reply
Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No Service after Installing ultrasn0w

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
got a 3gs with software 4.3.3 and baseband 06.15.00 Jailbroken with snowbreeze v 2.7.3 and it was successful. With my sim card in it would show how many connection bars
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default No Service after Installing ultrasn0w
    got a 3gs with software 4.3.3 and baseband 06.15.00

    Jailbroken with snowbreeze v 2.7.3 and it was successful. With my sim card in it would show how many connection bars I had but couldn't make calls. Proceeded to unlock it with ultrasn0w 1.2.3 and soon as I do, I restart the phone as prompted and my network bars disappear and it says no service.
    It shows the carrier under about but when I go into carrier it just keeps searching. I have restored the phone and tried jailbreaking and unlocking again but no luck.
    I've been playing with this for hours, resetting network settings, re installing ultrasn0w etc but I can't seem to get it fully unlocked.
    I have successfully unlocked iphones in the past using blackra!n but I can't seem to figure this out.
    ANY help is very much appreciated.

  2. #2
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,336
    Thanks
    6,708
    Thanked 15,015 Times in 6,922 Posts

    What carrier are you trying to use it on?

  3. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    FOXBROOK (07-13-2011)

  4. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    bell in canada

  5. #4
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,336
    Thanks
    6,708
    Thanked 15,015 Times in 6,922 Posts

    Have you tried using it with 3G turned off?

  6. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    FOXBROOK (07-13-2011)

  7. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I did, and nothing happened.
    I pretty much walked away for a hour or I was gonna smash it, and came back and it connected to the bell network. Strange, it just must of needed a LONG time lol
    Thanks for your help.

  8. #6
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,336
    Thanks
    6,708
    Thanked 15,015 Times in 6,922 Posts

    Well at least it is working
    Sometimes a reboot can help an issue like that too.

  9. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    FOXBROOK (07-13-2011)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts