Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.

Thread: 3G/Edge not working: fw 4.3.3 + UltraSn0w 1.2.3

  1. #1
    Default 3G/Edge not working: fw 4.3.3 + UltraSn0w 1.2.3
    Hi Guys,

    Last night I've updated my iPhone 4 (baseband 1.59.00) from fw version 4.1 to 4.3.3(8j2). I used the latest Pwnage tool to jailbreak it and then installed Ultrasn0w 1.2.3.
    The phone is working fine to make and receive both calls and messages. However, I can't connect to the Internet via 3G or Edge... even though the 3G/Edge sign shows up on the top of the screen.

    Anyone else is facing similar challenge? Any tips to overcome this situation?


  2. #2
    Install Guide:
    Add the following source to cydia.
    Locate i4MMS, download, install, and reboot.
    There will be 5 icons(options) on springboard as listed
    Option 1
    Internet APN :
    MMS APN:
    Option 2
    Intenet APN:
    MMS APN:
    Option 3
    Intenet APN:
    MMS APN:
    Option 4
    Intenet APN:
    MMS APN:
    Option 5
    Intenet APN: simple
    MMS APN: simple

    Try each option till you find one that works for you.
    ^ Taken from here

  3. #3
    Retired Moderator i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    SW Ohio
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    If entering APN's don't work either it might be a jb that didn't go all the way correctly. Restore and rejb if possible and see if the problem persists.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts