Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 3G No Sim

  1. #1
    Default iPhone 3G No Sim
    I have an iPhone 3G on 4.2.1 with the iPad baseband, and there is a problem. Any sim I put in isn't detected and the phone still says No Sim. The only sim that actually works and doesn't say No Sim is a T-Mobile Sim card. It doesn't even detect AT&T sims. I was wondering if anyone knew why this was happening and/or how to fix it.
    Thanks.
    ================================================

    ================================================

  2. #2
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,907
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    You have ultrasn0w installed, yes?

    Do you get service with that T-Mobile SIM, like can you receive/make calls?

    If you can't find the culprit, it's just a matter of restore to custom 4.2.1.

  3. #3
    Yes, and I get service and can make/receive calls with the T-Mobile SIM. I've already tried restoring to custom 4.2.1 and it's still doing it. :/
    ================================================

    ================================================

  4. #4
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,907
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    I've heard from many people that they are having trouble with unlocking with the iPad baseband. Have you tried downgrading to 3.1.3 and seeing if that will work?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •