Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: AT&T issues caused by Gevey

  1. #1
    Default AT&T issues caused by Gevey
    Hey guys, I recently bought an iPhone 4 from someone off of Craigslist. It had firmware 4.3.2 and baseband 4.10.01 and was running on T-mobile with a Gevey SIM. He showed me from the phone that it had service with his SIM and even made a phone call to my phone so I know it was working for him. However, I tried to put my AT&T microSIM in and it will never get service. It just stays at the first tiny bar but doesn't say AT&T or 3G/E. Is there anything I can do to fix this for my service? I bought it just because I got a good deal on the phone for an unlocked phone. So worst case I would just sell it and still turn a profit. Any help to get this activated on AT&T would be appreciated.

  2. #2
    Did you try putting it in DFU mode and doing a full restore?

  3. #3
    No, I haven't. It's jailbroken with a lot of stuff that I already put on it before it had service. It would represent an inconvenience, not an impossibility. But if there's no other option, I'll do it.

  4. #4
    Dont restore yet. I also experience that and my solution was reset network settings at settings and after that i got back my signal.

  5. #5
    you didn't hacktivate it did you?
    Quote Originally Posted by ikesmasher View Post
    that was officially the scariest thing you have ever said str4y.
    Quote Originally Posted by Pancho paco View Post
    Dude T.M.I

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •