+ Reply
Results 1 to 14 of 14

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: New iPhone 4 Giving me problems.

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I just bought a new sealed iPhone 4 running firmware 4.3.1 and I activated it with Redsn0w and got no reception.I'm trying to restore and its giving me error 1013,I
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default New iPhone 4 Giving me problems.
    I just bought a new sealed iPhone 4 running firmware 4.3.1 and I activated it with Redsn0w and got no reception.I'm trying to restore and its giving me error 1013,I done the notepad process many times but still the same.Would really appreciate some help.

    Thanks

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    I had the same problem with my 3G S until earlier today.

    What I did was do a restore using redsn0w and the 4.3.1 firmware from Apple (yours would be at http://appldnld.apple.com/iPhone4/04...4_Restore.ipsw)

    I also opted to upgrade to the iPad baseband (which is 06.15.00).

    Once back up and running install ultrasn0w using Cydia, and reboot.. your provider and signal should be displaying as per normal..

    For reference purposes - http://www.limera1n.cc/2011/04/jailb...0w-096rc9.html
    Last edited by bigkornbite; 04-12-2011 at 09:03 AM.

  3. The Following User Says Thank You to bigkornbite For This Useful Post:

    Samehada (04-13-2011)

  4. #3
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mine is factory Unlocked,I would like the normal baseband and no ultrasn0w,else I would have bought it factory unlocked for nothing ;/

    Giving me error 3194 now when I try downgrade,had 4.2.1 SHSH

  5. #4
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Yeh mine was factory unlocked as well, but what I did worked perfectly

  6. The Following User Says Thank You to bigkornbite For This Useful Post:

    Samehada (04-13-2011)

  7. #5
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I only want to restore it normally with itunes without giving me an error,I'm having 1013 and 3094.

  8. #6
    Super Moderator Cowboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Owasso,OK
    Posts
    30,658
    Thanks
    1,048
    Thanked 3,865 Times in 2,205 Posts

    1013 is a server error and 3094 i believe is a usb error
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

  9. The Following User Says Thank You to Cowboy For This Useful Post:

    Samehada (04-13-2011)

  10. #7
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    how to fix the 1013 error then? Cause I already changed the usb

  11. #8
    Super Moderator Cowboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Owasso,OK
    Posts
    30,658
    Thanks
    1,048
    Thanked 3,865 Times in 2,205 Posts

    Got to edit your itunes server not sure how to do it on a pc ill have to google it
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

  12. The Following User Says Thank You to Cowboy For This Useful Post:

    Samehada (04-13-2011)

  13. #9
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    would really appreciate

  14. #10
    iPhoneaholic
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    472
    Thanks
    2
    Thanked 67 Times in 67 Posts

    make sure your hosts (Cwindows\system32\drivers\etc, open with notepad)file is free of any reference to apple servers, and try again.

  15. The Following User Says Thank You to goofball2k For This Useful Post:

    Samehada (04-13-2011)

  16. #11
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I know,always check before restore,You mean remove the gs.apple.com right?

  17. #12
    iPhone? More like MyPhone iphonogasm's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    New Zealand
    Posts
    242
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Quote Originally Posted by Samehada View Post
    I know,always check before restore,You mean remove the gs.apple.com right?
    Doesnt work? For me neither still getting error with that host removed

  18. #13
    iPhone Underground A3gOwner's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Underground
    Posts
    1,172
    Thanks
    2
    Thanked 117 Times in 110 Posts

    Quote Originally Posted by iphonogasm View Post
    Doesnt work? For me neither still getting error with that host removed
    Did you reboot your windows machine after editing the host file? I had to reboot before the 1013 error stopped.

  19. #14
    Super Moderator Cowboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Owasso,OK
    Posts
    30,658
    Thanks
    1,048
    Thanked 3,865 Times in 2,205 Posts

    What mode are you running redsn0w in i believe you need to be in admin mode
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts