Results 1 to 16 of 16

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 3GS Cant Unlock, Keep getting No Service

  1. #1
    Default 3GS Cant Unlock, Keep getting No Service
    I have a 3GS New Bootrom, 4.1 formware, 6.15.00 baseband. I tried unlocking it every possible way but all i get is No Service. I tried custom 4.1 firmware, upgrading it to 4.2.1, but nothing I do works. Anyone know what might be the problem? I use redsn0w to jailbreak and ultrasn0w to unlock

  2. #2

  3. #3

  4. #4

  5. #5
    Yes, tried that and resetting network setting

    And when I put in the sim card, sometime wifi would not work until i take sim card out
    Last edited by mingswirelss; 01-04-2011 at 03:05 PM. Reason: Automerged Doublepost

  6. #6
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    I have heard of people having issues with tmobile using this method of unlocking.

  7. #7
    Is there any way to do it so it would work?

  8. #8
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    I have seen people have some success using an older version of ultrasnow (1.1-1)

  9. #9
    And how would I get the older version?

  10. #10
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    Just google for it, once you have it you can stick it in the autoinstall folder of cydia using a usb file explorer.

  11. #11
    How do I access the autoinstall folder?

    Im running windows 7
    Last edited by mingswirelss; 01-04-2011 at 03:35 PM. Reason: Automerged Doublepost

  12. #12
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    It is at var/root/media/cydia/autoinstall I believe

    You can use something like ifunbox to put the .deb there
    Last edited by Simon; 01-04-2011 at 03:49 PM. Reason: Automerged Doublepost

  13. #13
    Got it installed but it stays on searching, been on searching for about 20 minutes now

  14. #14
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    I don't know what else to try sorry, there was a thread around here with others with this issue. Don't know if that would help.

  15. #15
    Thank you anyway, you were a great help

  16. #16

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •