+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Unlocked iPhone 4 on Ultrasn0w showning 'No Service'

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
hi, i just got the iPhone 4 eysterday on T Mobile ( i live in the UK ) and tried unlocking it to work with a uk O2 sim, by
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Unlocked iPhone 4 on Ultrasn0w showning 'No Service'
    hi,
    i just got the iPhone 4 eysterday on T Mobile ( i live in the UK ) and tried unlocking it to work with a uk O2 sim, by using ultrasn0w, however when it rebbots it say 'no service'.


    I have tried restoring several times not updating 'carrier settings', toggled between airplane mod turn 3g on and off during the process, and tried having the o2 sim in during unlocking and after.

    PLEASE HELP!!

    THANK YOU

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    85
    Thanks
    24
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    same problem check my post see if some of the tings i try'd help

  3. #3
    Green Apple blu3frost's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Smallville
    Posts
    71
    Thanks
    4
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Are you using a micro sim, or did you cut it? If you cut it try waiting a while, it usually takes longer, well it did for me.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts