Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Problem after AnySim installation!

  1. #1
    Default Problem after AnySim installation!
    I installed AnySim and I got can error "Could not locate bytes to patch" then the phone has no sound from the speakers nor can it dial phone numbers. What went wrong? How can I fix this and unlock succesfully?

    Thanks

  2. #2
    i have the same problem over here
    i hope it can be fixed

    now i only have sound with the earphones :S

  3. #3
    Livin the iPhone Life Eurisko's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,308
    Thanks
    12
    Thanked 562 Times in 483 Posts

    Quote Originally Posted by 4saus View Post
    i have the same problem over here
    i hope it can be fixed

    now i only have sound with the earphones :S
    Don't know about the dialing part. But it seems there's a bug in Firmware's < 1.1.1 that sometimes the iPhone "forgets" where its suppose to direct the sound. Seemly (and lo and behold this did work for me) if you plug in and unplug the earbuds a few times, the iPhone gets the message and starts pipping sound through the speakers again.

    Go figure

  4. #4
    Owner / Founder - ModMyi
    aka cash7c3
    Cody Overcash's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,904
    Thanks
    340
    Thanked 15,277 Times in 652 Posts

    moved to unlocking forum. please post in the correct forum in the future.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •