Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Edge issue with OTB1.1.2 unlocked with turbosim

  1. #1
    Default Edge issue with OTB1.1.2 unlocked with turbosim
    Hello All,

    I received my preprogrammed turbosim yesterday, I took sometime cutting my sim card and fixing it into my phone... Lucky me... It works!!!


    Now I am facing only one issue, is that when I try to connect to Edge, it connects but very slow.. And when someone calls me, it doesn't ring.

    It tells the caller that the phone cannot be reached.

    Its really annoying, does any one had any experience with this issue.

    Note: This happend only when I used the services app to disable/enable edge.

  2. #2
    Call BLADOX...
    Iphone Love... I dreamed of a iphone before it was out..

  3. #3
    Quote Originally Posted by bluenwhite View Post
    Hello All,

    I received my preprogrammed turbosim yesterday, I took sometime cutting my sim card and fixing it into my phone... Lucky me... It works!!!


    Now I am facing only one issue, is that when I try to connect to Edge, it connects but very slow.. And when someone calls me, it doesn't ring.

    It tells the caller that the phone cannot be reached.

    Its really annoying, does any one had any experience with this issue.

    Note: This happend only when I used the services app to disable/enable edge.
    Using EDGE switch in iToggle (or services app) kills my connection to Service Provider completely. Signal strenght just goes to 0%. I have 1.1.2 (non OTB)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •