Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Incorrect sim after anysim install

  1. #1
    Default Incorrect sim after anysim install
    After installing and running anysim it says incorrect sim
    I updated my 1.0.2 to 1.1.1 ( 04.01.13_G )
    anyway to fix this? Please help

  2. #2
    I'm also have same problem.

  3. #3
    Same here, both on 102 and 111.

  4. #4
    Maybe you grabbed the wrong version of anySIM (for 1.1.2 instead of 1.1.1).

  5. #5
    Activated, jailbroken AnySIM to T-Mobile was working, but now doesn't.

    For no apparent reason, after 28 days of use on T-Mobile, my 1.1.1 iPhone started saying "incorrect SIM" and/or "different SIM...". What happened? Anyone have this issue and correct it? Is my only option to re-virginize" and re-do everything

  6. #6
    Livin the iPhone Life Eurisko's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,308
    Thanks
    12
    Thanked 562 Times in 483 Posts

    It's not a locking problem, it's activation problem. When you activate your phone, the SIM you want to use has to be in it, not the AT&T SIM or other. Unless you have the patched Lockdownd file installed in /usr/libexec (found here in the downloads section), you're going to have to de-activate and re-activate your iPhone each time you put in a new SIM.
    Get "iPod & iTunes for Dummies", it'll change your life.

  7. #7
    Check your version of Anysim.

    Or use SImfree 1.6 or 1.7+.

    I recommend simfree because it has less bugs.
    Iphone Love... I dreamed of a iphone before it was out..

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •