+ Reply
Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Confused!! please help..

is a discussion within the

Unlocking / Activation

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
guys hope you can help me out... sorry i have to post a new thread coz i was very confused of so many method in the forum, and m not
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    60
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Confused!! please help..
    guys hope you can help me out... sorry i have to post a new thread coz i was very confused of so many method in the forum, and m not exactly a computer wiz. heres what happen:

    i have a v1.1.1 unlock unit, after trying to add a ringtone thru winscp and over writing the HEX, my phone went dead, and i try to restore with itunes and ibrickr i accidentaly updated it to v1.12, now its lock, so i try the method of "UPGRADE TO 1.12 jailbreak, use apptap installer downgrade to 1.1.1 and unlock" it went well, i was able to install bsd system, make the unlocking tools folder, install the anysim1.1, when i try to unlock the phone with anysim1.1 it wont unlock, thats the time i remember that i miss the part of downgrading to v1.1.1, now m stuck, and the wifi wont connect anymore

    guys what should i do next? should i uninstall the files i have install? or should i go straight to downgrading the unit to v1.1.1

    please please please help me with this
    thanks and more power to you guys

  2. #2
    Green Apple joseruinyc's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    68
    Thanks
    1
    Thanked 19 Times in 6 Posts


  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    60
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    jose..

    i type the rapid share as instructed and delete the underscore. it said "file not found"
    thanks

  4. #4
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by 714pedro View Post
    jose..

    i type the rapid share as instructed and delete the underscore. it said "file not found"
    thanks
    if u are using the above site ..all the dls work as i used it this morning...and i just had to click the link; no modifications

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts