+ Reply
Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No Signal after update

is a discussion within the

AT&T

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
After I updated to firmeware 2.2.1 and i dont have any signal for att some reason
...
  1. #1
    What's Jailbreak? ZionX's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default No Signal after update
    After I updated to firmeware 2.2.1 and i dont have any signal for att some reason

  2. #2
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,478
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    did you jailbreak and click activate?

  3. #3
    What's Jailbreak? ZionX's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by StealthBravo View Post
    did you jailbreak and click activate?
    i updated it and than jailboke it

  4. #4
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,478
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    The iphone needs to activate with itunes and if during the jailbreak process you clicked activate then you would have no signal like you describe.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts