Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 101 to 120 of 181

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Official T-Mobile 3G Speed Watch Thread

  1. #101
    3G icon in Staten Island n.y. on iPhone 4
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -picture.png  
    Last edited by robby65; 10-12-2012 at 10:05 AM.

  2. #102
    3G confirmed working in Arlington and Grand Prairie TX. Getting about 3-5mbs.

  3. #103
    Traveling this week....confirmed 3G right now in Brighton, Michigan. (North of Ann Arbor).

  4. #104
    I am also on the old Tzones.....question:

    I'm in an area now where I'm only getting AT&T.....I have "data roaming" turned off...anybody know if I'm charged extra now for using data when on AT&T? I shouldn't be right?

  5. #105
    Drove around this morning and saw 3G siting in the following places




  6. #106
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Massachusetts
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I'm in a small town called Tewksbury, MA and work in Cambridge. Tewksbury shows 5 bars of 3G, Cambridge, 4 bars of E.

    Go figure.

  7. #107
    I have noticed that there are a lot of areas in Brooklyn, NY where I am getting 3G and some very good speeds. Hopefully by the end of november NYC would have full 3G coverage.

  8. #108
    iPhone 4S 6.0 in houston tx on 3G but goes back to E
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -imageuploadedbymodmyi1350330953.387595.jpg  

  9. #109
    Sorry for being an idiot, but would unlocked iPhone 5 on T-mobile receive 4g?

  10. #110
    I don't believe so yet. Tmobile is still in process of switching over towers an should all be running 3g on iPhone . But 4g I am unsure of at this time..

  11. #111
    Just picked up 3G in Denver, Colorado Yesterday.

    -photo-copy-2.png-photo-copy-3.png-photo-copy.png-photo.png

  12. #112
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    31,217
    Thanks
    3,933
    Thanked 10,215 Times in 6,216 Posts

    Quote Originally Posted by icolorado303 View Post
    Just picked up 3G in Denver, Colorado Yesterday.

    -photo-copy-2.png-photo-copy-3.png-photo-copy.png-photo.png
    This will make one of our mods (Orby) a happy camper.

  13. #113
    Just popped the sim card into a 4S for the wifey. 3G in Kansas City!
    Pages load almost as fast as on my mytouch 4G.

  14. #114
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Massachusetts
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by JaysonPD View Post
    Sorry for being an idiot, but would unlocked iPhone 5 on T-mobile receive 4g?
    Nope, not an idiot by any means. 4G on these phones operate at a specific band which T-Mo does not yet have. It will most likely require Apple to manufacture these phones to work at T-Mo's freq. I don't see T-Mo applying for those rights (if they can).

    That's about what I know to be true.

    Joe

  15. #115
    Tmobile's data service as is, is considered 4G in their eyes due to the speeds it can deliver to devices.

  16. #116
    3G coverage in el segundo, ca (near LAX), few parts in Hawthorne, Carson and Compton.( LA county)

    As for Orange County, I had a 3G signal in parts of Anaheim, California.

    Speed wasn't as good as the other posters. I was only getting 2.5 Mbps to 3 Mbps. But better than just edge.

  17. #117
    Quote Originally Posted by JaysonPD View Post
    Sorry for being an idiot, but would unlocked iPhone 5 on T-mobile receive 4g?
    For that matter, if you got an unlocked iPhone 5, would the old T-Zones plan work on it? Even for just edge?
    Thanks for any info!

  18. #118
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    31,217
    Thanks
    3,933
    Thanked 10,215 Times in 6,216 Posts

    Quote Originally Posted by lonegungirl View Post
    For that matter, if you got an unlocked iPhone 5, would the old T-Zones plan work on it? Even for just edge?
    Thanks for any info!
    Yes, if it were factory unlocked it will work, been using T-Zones on iPhones for over 4 years.

  19. #119
    Quote Originally Posted by dont h8 dre View Post
    Tmobile's data service as is, is considered 4G in their eyes due to the speeds it can deliver to devices.
    They upgraded their 3G towers which let them reach "speeds of 4G".
    However 3G and 4G does not really define a particular speed, it simply stands for 3rd Generation and 4th Generation.

    Many, many people think 4G stands for 4 Giga"something" bits...bites.....

  20. #120
    iPhoneaholic westc0ast's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    347
    Thanks
    29
    Thanked 44 Times in 36 Posts

    Finally 3G in L.A. Got it on my way home today in front of farmer johns. 😬

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •