+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: AT&T unlock, only 1 signal bar ? ? ?

is a discussion within the

T-mobile

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Does anyone else have this problem, i just recently upgraded to ios 5.0.1 with bb 2.10.04 with the AT&T unlock, and i only get 1 signal bar. It says t-mobile
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default AT&T unlock, only 1 signal bar ? ? ?
    Does anyone else have this problem, i just recently upgraded to ios 5.0.1 with bb 2.10.04 with the AT&T unlock, and i only get 1 signal bar. It says t-mobile next to it, receive and send messages and calls fine, but i only get 1 bar. Any one else have this problem and know how to fix it?

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    55
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    This 1 signal bar is just cosmetic. You can install ultrasn0w from cydia will fix it or if you have 5.0.1 SHSH update to 5.1 will also update your baseband then you can restore back to 5.0.1 no need to install ultras0w. But this method requires more time an effort.

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    what do i have to do exactly with ultrasnow?

  4. #4
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,342
    Thanks
    6,714
    Thanked 15,019 Times in 6,925 Posts

    Install it. Or update your baseband by going to 5.1 like tacoma said. Just be sure you have your 5.0.1 SHSH before you do if you choose that route.

  5. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    tacoma96 (05-01-2012)

  6. #5
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    55
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Your iPhone need to be jailbroken to install ultrasn0w, in cydia go to dev team repo or just search and install ultrasn0w reboot the device that will fix 1 signal bar.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts