+ Reply
Results 1 to 14 of 14

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: HELP please

is a discussion within the

T-mobile

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Hey there, I have an iphone 3g 3.1.3, I was able to jailbreak it using redsnow. I am having trouble unlocking it so I can use my t-mobile service. I
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default HELP please
    Hey there,
    I have an iphone 3g 3.1.3, I was able to jailbreak it using redsnow. I am having trouble unlocking it so I can use my t-mobile service. I tried ultrasnow and no luck. Any ideas on how to get this to work? Thank you in advance.

  2. #2
    iPhoneaholic dotFIVE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    California
    Posts
    494
    Thanks
    9
    Thanked 82 Times in 79 Posts

    It all depends on your baseband. What is it? (Settings > General > About > Firmware Version)

  3. The Following User Says Thank You to dotFIVE For This Useful Post:

    staticgirl50 (09-30-2010)

  4. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ok modem firmware 05.13.04 version 3.1.3

  5. #4
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    850
    Thanks
    12
    Thanked 85 Times in 85 Posts

    Ultrasn0w should work..what's the problem?

  6. #5
    iPhoneaholic dotFIVE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    California
    Posts
    494
    Thanks
    9
    Thanked 82 Times in 79 Posts

    Yeah Ultrasn0w would be your solution. It worked for me. Try reinstalling it again, rebooting, and if you still can't get service with your T-Mobile SIM, try installing a carrier bundle after installing ultrasn0w (like the stickied one in this forum) and rebooting.
    Last edited by dotFIVE; 09-30-2010 at 07:37 PM.

  7. The Following User Says Thank You to dotFIVE For This Useful Post:

    staticgirl50 (09-30-2010)

  8. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ok trying that. My husband is the one doing all the work and getting him to explain what he has done is like pulling teeth. I am gonna show him this and make him read your responses so I can better explain what is happening. Thank you all!

    I have rebooted w/tmobile sim inside and will not work. (no service). I tried removing ultrasnow and installing back in and same issue - No service
    Last edited by staticgirl50; 09-30-2010 at 10:31 PM. Reason: Automerged Doublepost

  9. #7
    iPhoneaholic dotFIVE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    California
    Posts
    494
    Thanks
    9
    Thanked 82 Times in 79 Posts

    Did you install ultrasn0w while the T-Mobile sim card was inside? Did you try installing the appropriate carrier bundle?

    Try turning on and off Airplane mode, disabling 3G and rebooting at the end to see if something different comes up.

    If not, you may have to restore and jailbreak again.

  10. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    What do you mean by ,installing the appropriate carrier bundle?

  11. #9

  12. The Following User Says Thank You to dotFIVE For This Useful Post:

    staticgirl50 (10-01-2010)

  13. #10
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    should i install ultrasnow when tmobile sim is inside or install after?

  14. #11
    Super Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,904
    Thanks
    76
    Thanked 2,750 Times in 2,640 Posts

    Quote Originally Posted by staticgirl50 View Post
    should i install ultrasnow when tmobile sim is inside or install after?
    It doesn't matter which way first.

  15. The Following User Says Thank You to iYeow For This Useful Post:

    staticgirl50 (10-01-2010)

  16. #12
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have removed ultrasnow and installed again. While installing - error(sub-process /bin/bzip2 returned an error code(2)). Then "host unavailable".
    Then "cached failure". At the end, the it showed many errors and files not fetchable. It installed with index files failed to download. They have been ignored or old ones used instead.

  17. #13
    iPhoneaholic dotFIVE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    California
    Posts
    494
    Thanks
    9
    Thanked 82 Times in 79 Posts

    Probably just a little host error. Try again with my above suggestions.

  18. The Following User Says Thank You to dotFIVE For This Useful Post:

    staticgirl50 (10-01-2010)

  19. #14
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Does it matter that the download things say Brazil?? We are in the US? Sorry he is confused and getting stumped here.

    Funny thing is, he just put my sim card in and it works with my card not his. Thank you so much!
    Last edited by staticgirl50; 10-01-2010 at 08:18 AM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts