Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Upgraded to os4

  1. #1
    Default Upgraded to os4
    I just upgraded to 4.0 on my 3gs and I can't figure out how to use my T-Mobile Carrier logo, wifi Icon and edge icon.

    I did everything I did when it was on 3.1.2 but when I select the items in winterboard they do not change.

    Any help would be greatly appreciate.

  2. #2
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    Can you clarify what you're trying to do? Are you trying to change the default logos on the phone using winterboard?
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  3. #3
    Yes I am trying to replace the dafualt logos with winterboard. It worked just fine when I was on 3.1.2 but can't figure out why they wont change now on 4.0. Also when I try to replace the Text for the carrier name with the carrier logo it does not change.

  4. #4
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    Well, from this article I see that it's fully functional w/iOS4.

    http://www.iphoneheat.com/2010/06/wi...available-now/

    I'm assuming you "re-sprung" your phone. Do you have the latest winterboard version? There was an update recently
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  5. #5
    I have resprung my phone restarted it several times and have the most recent winterboard and still nothing themes work fine but can't change the items mentioned above

  6. #6
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    Do you happen to have a carrier bundle installed (either through cydia or IPCC)
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  7. #7
    No carrier bundle installed, just used the t-mobile carrier logo theme from Cydia.

  8. #8
    mine works fine tmobile logo 3g running 4.0 you might have to add another source to go along with winterboard.do you have summerboard on cause it should be.I would reinstall winterboard

  9. #9
    Im not sure what other source to add, I have reinstalled winterboard, restored the phone and yes Summerboard is on

  10. #10
    sorry crash326 i got my iphones mixed up i tried to install tmobile logo also on my 3g with 4.0 and it dont evenshow up on winterboard

  11. #11
    I do not know what else to do to get my Carrier logo, Wifi, Edge and Bluetooth Icons to change I have them all selected in Winterboard and still nothing.

  12. #12
    Having same issues.not working on 4.0 yet have to wait until they get updated

  13. The Following User Says Thank You to mrredwings For This Useful Post:

    Crash326 (08-05-2010)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •