+ Reply
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: YouTube just quit working?

is a discussion within the

T-mobile

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Last night I went to look up a video on YouTube and I kept getting the "cannot connect to YouTube" message on my unlocked 3g running 3.1.3. I have T-Mobile
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    May 2008
    Posts
    90
    Thanks
    19
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default YouTube just quit working?
    Last night I went to look up a video on YouTube and I kept getting the "cannot connect to YouTube" message on my unlocked 3g running 3.1.3. I have T-Mobile btw. YouTube works on my iPod touch and ipad fine. I haven't downloaded or installed anything. It had been working fine up until last night. My APN is and has been wap.voicestream.com for almost a year. Any advice?

  2. #2
    adp
    adp is offline
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    May 2008
    Posts
    90
    Thanks
    19
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Quote Originally Posted by adp View Post
    ok I will look into purchasing a cert but YouTube was working fine since I first unlocked my phone last year. Now all of a sudden it decides to stop! I'd like to know why.

  4. #4
    adp
    adp is offline
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    You don't have to purchase any certs. It's free. This is not "pushfix"
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  5. The Following User Says Thank You to adp For This Useful Post:

    mark1914 (07-08-2010)

  6. #5
    Green Apple
    Join Date
    May 2008
    Posts
    90
    Thanks
    19
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Thanks it works now. Only thing is now I have a bookmark on one of my app pages that says TERMINAL. What's that?

  7. #6
    Green Apple Roush00's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Denver
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    My Youtube also stopped working along with my pushes. 3G-iOS4

  8. #7
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    147
    Thanks
    42
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    you guys try the m.youtube.com?
    Are You Not Entertained! Are You Not Entertained! Is this not why you are HERE!!!!"

  9. #8
    Green Apple Roush00's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Denver
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    I cant prove that its Redsn0w 9.5-5 but after I rejailbroke with it You Tube and Pushes stopped working. Im restoring my phone and will jailbreak with 9.5-3 and let you guys know.
    ------------------------------------------------------------------------------------

    Just got done You Tube and pushes are working fine now! Maybe someone smarter then me can look into this?
    Last edited by Roush00; 07-08-2010 at 08:45 PM. Reason: Automerged Doublepost

  10. #9
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    same thing happened to me. the youtube app won't connect anymore but was working fine before. i jailbreaked using pwnagetool on a mac. iphone 3g with ios4. anyone have any other suggestions besides pushdoctor or rejailbreaking.

  11. #10
    Green Apple F3nom3ni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    MD
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Mine also stopped working after my upgrade to iOS4.

  12. #11
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    2G Unlocked 3.1.3 Same thing. Stopped working randomly. m.youtube.com works great though, and you can just put a link on your springboard. Just use "poof" to hide the old one.

  13. #12
    Green Apple dailomac's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bay Area..
    Posts
    39
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    wow.. i think they are cracking down on all tmobile users.. theres still no fix yet..
    'It's like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger, or you will miss all that heavenly glory' ~ Bruce Lee

  14. #13
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Thanks
    31
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default cannot connect to YouTube
    My 3GS running iOS4, JB with pwnage tool 4.01, also suddenly lost YouTube yesterday. Poof gone. In addition, my phone also says it no longer has a telephone number. Very strange. I am picking up an ATT signal, but I can't received or make calls either. Normally I'd wait this out but I'm off on a long trip tomorrow, so the timing couldn't be worse.

    Advice appreciated. Thanks!

  15. #14
    adp
    adp is offline
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    For everyone with YouTube problems, try this out

    Push Doctor : Free Push Fix for hacktivated iPhone’s | jailbreak
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  16. #15
    Green Apple Roush00's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Denver
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by adp View Post
    For everyone with YouTube problems, try this out

    Push Doctor : Free Push Fix for hacktivated iPhone’s | jailbreak
    As anyone confirmed if this fix works with 4.0?

  17. #16
    What's Jailbreak? notphonesavy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    28
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by Roush00 View Post
    As anyone confirmed if this fix works with 4.0?
    yep i just did iphone 3g on tmobile ADP you know i told you that you are the man!

  18. #17
    Mes
    Mes is offline
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,025
    Thanks
    102
    Thanked 787 Times in 730 Posts

    Push is still working great (purchased PushFix) several months ago. However, YouTube stopped working. Not sure how long ago because I don't use it often ....

    Wondering, if I should/could use YouTube[1,2 or3] Fix .... or
    try this .... or wait for a possible fix by the PushFix people?

    Anyone out there with Push working .... but not YouTube?

    3G, 3.1.2 (and happy )
    Mes

    Update/Edit: PushDoctor fixed YouTube
    Please note: PushDoctor replaces both Push and YouTube certs. Since only YouTube cert was bad, I did everything manually. I used the new YouTube certificate returned by PushDoctor. Then I borrowed "inject.youtubeonly" from any of the YouTubeFix #1, #2, or #3 fixes from Cydia and injected the new YouTube cert. Both are now working

    Yea -- it was the long way around. PushDoctor would have just replaced both. But since Push was working, this was a perfect opportunity to learn more about my iPhone.

    Update 2: Got another iPhone, this time a 3GS. Restored to FW 3.1.2 and also restored from the iTunes 3G backup - also at FW3.1.2. After the restore both phones had the same push certs . Used PushDoctor to create and install new Push and YouTube certs for the 3GS. Now both are working flawlessly
    Last edited by Mes; 07-27-2010 at 07:28 PM. Reason: Update for 3GS info

  19. The Following User Says Thank You to Mes For This Useful Post:

    neven (07-24-2010)

  20. #18
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Quote Originally Posted by Roush00 View Post
    As anyone confirmed if this fix works with 4.0?
    3GS 4.0, fix is a no go for me..... wtf is going on youtube..... for the first time your pissing me off


    OK!!! This is a much WIDER issue, This happens on all 3 phones on wifi, all jailbroken, iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS..... Dammit youtube i hate you now, what the heck have you been doing in the last 48 hours...



    Edit------Nevermind push doctor a fix for 2G, 3G, 3GS with whatever ios....
    Last edited by Ryfly; 07-16-2010 at 02:46 PM.

  21. #19
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Palm Beach, Fl.
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    How do I get the http for push fix so I can add it in cydia?

  22. #20
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Go to the old internet explorer use it as a test to see if youtube works right, If youtube works OK then unistall the add ons in firefox, if it still doesnt work then unistall all of firefox reinstall.

    If youtube does not work right in internet explorer then unistall flash player, reinstall but try to not to get the latest versions

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts