Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 3GS 3.1.2 FW Tmobile no wifi

  1. #1
    Default 3GS 3.1.2 FW Tmobile no wifi
    Hi,
    Today I reboot my iphone and now it doesn't see any wifi at all, Wifi turned on.
    Edge still works fine.
    Any idea?? Thanks
    Last edited by dakao; 06-22-2010 at 08:10 AM.

  2. #2
    Default I had a similar problem last week
    Edge was still working but iPhone wouldn't recognize any Wifi networks even though I knew they were available. ADP told me to reset the network settings and once I reran blackra1n it worked. Haven't had that problem again.

    My new mantra is...when all else fails reset network settings before coming on here for help. so far that's been the way all my issues got fixed anyway.

    Here's his advice for me word for word. HTH -
    Quote Originally Posted by adp View Post
    Go to settings, general, reset, reset network settings.

    If that doesn't work, try typing in the network name manually (select "other" in the wifi menu)
    Last edited by Vonnie Boo; 06-22-2010 at 08:43 AM. Reason: to grab ADP's very helpful info

  3. #3
    Livin the iPhone Life adp's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South FL
    Posts
    1,789
    Thanks
    32
    Thanked 460 Times in 321 Posts

    Thanks for making my job easier
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->

  4. #4
    I'd suggest just uninstalling blackra1n and using the new ultrasn0w. blackra1n always had that WiFi issue and it was a pain in the ***, but Geo blamed Apple for it. Blacksn0w RC2 and Ultrasn0w both fixed the WiFi issue....seems like it wasn't Apple's fault.

  5. #5
    Thank you all, I rebooted 2-3 more times and wifi started working again.
    If it happens again I will try using Ultrasn0w or blacksn0w RC2.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •