Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: My MMS is no longer working? Does the jailbreak method matter?

  1. #1
    Default My MMS is no longer working? Does the jailbreak method matter?
    I used to have my iPhone 3GS jailbroken via Redsn0w and unlocked via ultrasn0w.
    My MMS settings worked.

    Now I wanted to try geohots method so I had to restore and rejailbreak using purplera1n RC2 and purplesn0w RC2.
    MMS not working...

    Do you think this is related to my problem? Or is there another possiblity?

  2. #2
    i think you just answered your own questions.

    why mess with thing when it's not broken.

  3. #3
    Quote Originally Posted by cccplus View Post
    i think you just answered your own questions.

    why mess with thing when it's not broken.
    well it was broken.
    My unlock on my 3GS via ultrasn0w, was unreliable and the wifi issues were driving me crazy.

    Now geohots purplesn0w is working great. No wifi issues and the signal is strong always.. with ultrasn0w it would go in and out at times.

    I found out that somehow restoring my old SMS database was the issue.
    I deleted everything in the mobile/library/SMS folder and it works now... but now my preview is not working when I receive one...

    EDIT: I just turned off all MS items with SBSettings and it works... need to see which app is conflicting... time to activate them one at a time.

    There is a MS extension called MServer...
    this is causing the conflict... but where did it come from?
    What package installs this?
    And what does it do?
    Last edited by reznor9; 07-17-2009 at 01:20 AM. Reason: Automerged Doublepost

  4. #4
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Location
    chicago
    Posts
    9
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Mserver is part of the Mcleaner family.

  5. #5
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    732
    Thanks
    12
    Thanked 27 Times in 25 Posts

    ive had issues with stuff like that on 2.0 also, couldnt remember exactly what happened but i had to remove mcleaner and mcallshow i think

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •