+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: T Mobile "No Service"

is a discussion within the

T-mobile

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I have an iphone 3g and im using a gevey 3g turbosim. Everthing on the phone works great! except for when im in an area where i dont have service....this
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default T Mobile "No Service"
    I have an iphone 3g and im using a gevey 3g turbosim. Everthing on the phone works great! except for when im in an area where i dont have service....this is where the problem starts, whenever I go back out into the "service area" it takes the phone at least 5 minutes to find a signal again. is there any way to boost my singnal or solve this problem?

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    My House
    Posts
    211
    Thanks
    15
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    That's part of the deal with turbosim...

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    it happened again. I lost service for about 20 minutes. I ended up just turning off the phone and then back on. It took a few minutes to get service again. I've heard that it may be a problem with my SIM? Would a new one fix the problem?.....HELP!

  4. #4
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    72
    Thanks
    15
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    You're even lucky you regain signal. On mines when I hit no service, sometimes it will not re-gain I would have to take the sim card out, and put it in another phone. I'm going to try to order another gevey 3g turbo sim to see if it helps.

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    60
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    The Gevey 3G regains signal back most of the time. I would say 95%. Otherwise if you lose service and cannot get it back, you have to put your simcard only back into an authorized tmobile phone, then once you put it back in the sim card it should work. i just ordered a Gevey 3G due to this problem. They claim they have fixed this issue. Guess we will have to wait and see. Please click on thanks if this helps.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts