Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Reception

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    May 2008
    Location
    NJ
    Posts
    189
    Thanks
    23
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default Reception
    I was just wondering if anyone running 1st gen iphone on t-mobile is having issues with service. I have 2.0.1 software on my phone and i have noticed that there are reception issues. I have read other threads that some people are having issues as well.

    I have also noticed that it takes extremly long to search for a network under network selection mode. Anyone else see this.

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Nor Cal, California, USA
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    mine phone is fine...i haven't noticed any lag

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    732
    Thanks
    12
    Thanked 27 Times in 25 Posts

    my phones good im on 201

  4. #4
    I have a first gen as well running 2.0.1. Outside not bad but inside is not good. I had an iPhone clone P168c that had amazing reception. I have not had a phone with such poor indoor reception in a LONG TIME!

  5. #5
    Default Yes, reception is terrible
    People that are saying they don't have any reception issues probably make 4 calls a day and look at their screen maybe 6 times..... Its obvious that 2.0 and 2.01 have major issues. I look at my screen every 5 seconds and sometimes ill have full bars and others ill have 1 or NO SERVICE. Not only that but if you lose all service for even 1 second, in 2.0.1 it seems that sometimes edge doesn't re-activate and you have to do the airplane mode trick to get it to come back on.


    2.0.1 is buggy. Ill be going back to 1.1.4 until they fix this stuff.

  6. #6
    i had 2.0 then got no service. and i restored with itunes. initially unlocked with winpwn.

    to see if i can fix the problem i would use apple restore then re-unlock.

    i recently used itunes to virginize then re-unlocked with the new beta winpwn 2.5
    and i get no service. still!! anybody know what's up?? i've tried almost everything. the first few times when i restored, it got service for a few days each time (one time i got perfect service for a week. and now... its just not working anymore.

    i have 1st gen iphone.
    running 2.0.2

  7. #7
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Oregon
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Yeah I have 2.0.2 and my service is the same. It definitely makes goes from full bars to No Service within just a few seconds (I check my screen about every 5 seconds too). Hopefully Apple can get it right at some point

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •